Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα σας και καλή Κυριακή να έχετε. Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά με την υγεία σας και να προσέχετε, ιδιαίτερα εσείς που ανήκετε στις ευπαθείς ομάδες. Κάντε τον σταυρό σας και ανάψτε και κανένα κεράκι γιατί έτσι όπως το πάμε χωρίς την βοήθεια του Θεού, τίποτα δεν θα πάει καλά. Μία και σήμερα για να μας αφήσει ο Αύγουστος, να έρθει ο Σεπτέμβριος και....
να δούμε τι θα μας φέρει κι αυτός.

- Αλήθεια γιατί η ΕΠΟ δεν κάνει κλήρωση για να βγάλει τον Κυπελλούχο Ελλάδας; Γιατί έχουν άλλη αντιμετώπιση ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ του Μαρινάκη και η ΑΕΚ του Μελισανίδη; Μιλάμε τώρα για ποδόσφαιρο και ΕΠΟ; Για πλάκα τους έχει ο Μαρινάκης ο οποίος είναι σε θέση ακόμη και "να βγάλει βόλτα τον κορονοϊό, στα γραφεία της ΕΠΟ"!!!!

-Την καλημέρα μας στους κυρίους οι οποίοι στηρίζουν τα μικροσυμφέροντά τους σε βάρος της προσωπικότητάς που θέλουν να λένε πως διαθέτουν. Εμείς δεν τους κρατάμε κακία και δεν έχουμε την απαίτηση να "πατήσουν φρένο". Τους γράφουμε όμως πως το πολύ γκάζι, πολλές φορές μας βγάζει από τον δρόμο και ευχόμαστε να μην τους συμβεί για μία ακόμη φορά κάτι τέτοιο.

- Ίσως να κάνουμε εμείς λάθος μεγάλε, που δεν σου δώσαμε να καταλάβεις. Είπες πως μας έδινες κάποια χρήματα κι επειδή σου ζητήσαμε τα διπλάσια μας έκανες πέρα!! Αν μας τα έδινες, τα έδινες για την ομορφιά μας; Αν ναι τότε αυτή την κοστολογούμε εμείς και όχι εσύ. Θα πρέπει να ξέρεις πως αν θέλαμε να γράψουμε κάτι για σένα, θα το είχαμε κάνει και δεν θα σου άρεσε. Άλλοι δεν έγραψαν και πληρώθηκαν για να μην το κάνουν, ενώ εμείς δεν γράψαμε, γιατί δεν χτυπάμε όταν ο άλλος έχει δυσκολίες και ζει μια περιπέτεια στην ζωή του. ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ. Εσύ αυτό δεν το κάνεις. Πάμε λοιπόν παρακάτω και στο τέλος θα κριθούμε από το αποτέλεσμα.

- Μιλούσαμε με φίλο προπονητή ο οποίος μας είπε: " Η μόνη ομάδα που έχει βάθος στον πάγκο της είναι ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ. Ενώ όλες οι άλλες της Α΄ Κατηγορίας έχουν το πολύ μέχρι 12 που μπορείς ν τους χαρακτηρίσεις βασικούς, ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ έχει δύο 11άδες.

- Σήμερα οι αποφάσεις για τον ΜΙΑΟΥΛΗ Φύλλων. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα η ομάδα δεν θα κατέβει σε κύπελλο και πρωτάθλημα, αφού δεν έχουν ούτε κάλτσα να φορέσουν μετά την καταστροφή του γηπέδου και των αποδυτηρίων, αλλά και να είχαν τώρα δεν έχουν και ποδοσφαιριστές, αφού οι περισσότεροι πήραν τα δελτία τους και έφυγαν. Σήμερα στις 11:00 θα δούμε αν το ενδιαφέρον Μαντά κρατήσει τελικά ζωντανή την ομάδα.