Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα να έχετε. Τελευταία μέρα του Αυγούστου και η θερμοκρασίες σε κάποιες περιοχές αγγίζουν και το 40άρι. Ότι κι αν κάνει όμως ο Αύγουστος τελείωσαν οι μέρες του και τελείωσε κι το Καλοκαίρι. Τα βάσανά μας όμως δεν λένε να τελειώσουν, αφού ο κορονοϊός είναι εδώ και ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας κατά τον οποίο ανοίγουν τα σχολεία, αρχίζουν....
οι αθλητικές διοργανώσεις κλπ. Να προσέχουμε και να μην ακούμε τους ψεκασμένους.
Στα σχολεία και στις αθλητικές εγκαταστάσεις οι Δήμοι θα πρέπει να προσέξουν και να εφαρμοσθούν ΟΛΑ τα μέτρα ΠΑΝΤΟΥ και για ΟΛΟΥΣ. 

- Θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα σ΄ έναν άνθρωπο τον οποίο έχουμε σε μεγάλη εκτίμηση και ως απλό άνθρωπο και ως άνθρωπο του ποδοσφαίρου. Φίλε δεν σου κρύβουμε πως θα ήταν χαρά μας αν αποφάσιζες να φορέσεις την φανέλα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Είμαστε σίγουροι πως οι διοικούντες την ομάδα ξέρουν την αξία σου και να ξέρεις πως θα σου προτείνουν αυτά που μπορούν και όχι αυτά που αξίζεις. Τα παραπάνω φίλε θα είναι η τιμή να φορέσεις την φανέλα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και γιατί όχι σύντομα να είσαι ένας από αυτούς που θα οδηγήσουν την ομάδα στις Εθνικές κατηγορίες. Περιμένουμε τα καλά νέα.

- Όχι δεν είμαστε καθόλου αισιόδοξοι για την έναρξη των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου στην Εύβοια. Καθαρές κουβέντες κύριοι. Ελάχιστοι τηρούν τα μέτρα και είναι θέμα χρόνου να εμφανισθούν τα κρούσματα κορονοϊού. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν, αφού όποιος έχει μάτια βλέπει.

- Καμιά ανησυχία δεν έχουμε για τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ. Ο κ. Στούπας και οι συνεργάτες του ξέρουν καλύτερα από εμάς, πότε και με ποιους ποδοσφαιριστές θα κλείσουν το ρόστερ της ομάδας. Στον ΗΡΑΚΛΗ δεν ισχύει το ποιον θα μας υποδείξουν, αφού γνωρίζουν καλά την πιάτσα. Όταν θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα έρθει η κατάλληλη στιγμή θα κάνουν αυτό που πρέπει.

- Μπορεί να πάρεις μια ολόκληρη 11άδα από μια ομάδα, αλλά αν σου πάρει η άλλη ομάδα, δύο σημαίες σου, θα είσαι πάλι στην μετριότητα.  Και κάτι ακόμη. Σ΄ ένα υποβαθμισμένο πρωτάθλημα ας μην ψάχνουμε για τηλεοπτικά δικαιώματα. Αυτά τα λέγατε και την χρονιά που πέρασε. Τώρα πρώτα ο Θεός βάλτε το χέρι στην τσέπη και με λίγα που θα δώσετε θα βλέπετε αγώνες σε βίντεο!!!!