Κυριακή 23 Αυγούστου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή Κυριακή και προσοχή στην υγεία σας. Δεν λένε να πέσουν κάτω από τα 200 τα κρούσματα και αυτό μας ανησυχεί. Δύσκολα τα πράγματα γιατί αν καταλάβαμε καλά, οι ψεκασμοί για τα κουνούπια έχουν επηρεάσει τον εγκέφαλό μας και δεν ξέρουμε τι λέμε και τι κάνουμε. Θα πρέπει να καταλάβουν ΟΛΟΙ πως υπάρχει κίνδυνος και δεν έχουν κανένα δικαίωμα ...
να βάζουν σε κίνδυνο την ζωή των άλλων. Ας επανέλθουμε λοιπόν στο καθεστώς των sms για να δούμε τότε τι θα λένε. Να μην κλείσει κανένα μαγαζί η κυβέρνηση, για να δούμε με ποιους πελάτες θα δουλέψουν αυτοί που δεν θέλουν να τηρήσουν τα μέτρα.

- Οι δήμοι Χαλκιδέων και Διρφύων Μεσσαπίων είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και κάποιοι θα πρέπει να σταματήσουν να κάνουν αντιπολίτευση με τον πόνο των πληγέντων. Σε τέτοιες καταστάσης είμαστε όλοι ενωμένοι. Πάντως ο κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης προσπαθεί να κάνει αντιπολίτευση και θέλει να έχει δίπλα του τον Γλέτσο και την Μπατζελή για να κάνουν αντιπολίτευση στον Σπανό!!! Κύριε Αναγνωστάκη όταν έρθει η ώρα των εκλογών, αν είσθε υποψήφιος και πάλι, θα πάρετε την απάντηση από τους πολίτες. 

- Εντάξει παιδιά, εμείς είμαστε κακοί, επειδή ζητάμε την εφαρμογή των κανόνων κι των κανονισμών. Εμείς δεν γουστάρουμε τον πρόεδρο κύριο Ρέτσα και το ΔΣ της ΕΠΣΕ γιατί γράφουμε αλήθειες και τους λέμε να μην κλείνουν τα μάτια σε τίποτα.  Ξεχνάτε όλοι σας εύκολα. Εσείς είσθε παπατζήδες, αφού εσείς άλλα λέτε ο πρωί και άλλα το βράδυ. Εμείς  γράφουμε αυτά που αυτοί αποφάσισαν και τους ζητάμε να τα εφαρμόζουν.

- Αλήθεια πόση ευθύνη έχουν οι προπονητές οι οποίοι οδηγούν τους ποδοσφαιριστές σε αγώνες χωρίς διαιτητές; Ανεύθυνοι είναι και τους το γράφουμε και επιτέλους, αφού θέλουν και διεκδικούν τα δικαιώματά  τους, ας αναλάβουν και τις ευθύνες τους και να υπάρξουν κυρώσεις και γι΄ αυτούς.

- Νέα ήττα για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ Ερέτριας, αυτή την φορά από τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών. Πάντως ο προπονητής κύριος Βαλκάνος δεν επέλεξε στα πρώτα φιλικά να έχει αντιπάλους ομάδες μικρότερης κατηγορίας, αλλά μεγαλύτερης κι έπαιξε με ΑΟΝΑ και ΗΡΑΚΛΗ ώστε να προσγειώσει στην πραγματικότητα τους ποδοσφαιριστές και να δουλέψουν περισσότερο, γιατί μόνο με δουλειά θα έρθουν αποτελέσματα.