Κυριακή 23 Αυγούστου 2020

....φαπούλες

- Καλό το παραμύθι, αλλά δεν μας αρέσουν τα παραμύθια, είναι η απάντηση στον ηλίθιο, ο οποίος προσπαθεί να δικαιολογήσει τον βουλευτή για την απίστευτη γκάφα του και λέει πράγματα τα οποία έχουν να κάνουν με την περιφέρεια που ανέθεσε σε εταιρεία την παρασκευή φαγητού για τους πληγέντες, λέει για μας και την σχέση μας με την εταιρεία και άλλες γελιότητες.
Τον καλούμε να συνέλθει και να μαζευτεί, γιατί θα βρεθεί ...
μέσα σε τραγική γι΄ αυτόν και τον βουλευτή έκπληξη, μέσα στην εβδομάδα που έρχεται.
Η ηλιθιότητα χτύπησε κόκκινο και ο καραγκιοζάκος που του μετέφερε τις βλακείες αυτές, είναι βαθιά νυχτωμένος. Ο ηλίθιος θα μπορούσε να κάνει ένα τηλεφώνημα στην εταιρεία και θα διαπίστωνε πως εμείς κωλοτούμπες δεν κάνουμε κι δεν κάνουμε πόλεμο, σε ανθρώπους με τους οποίους έχουμε συνεργαστεί.
Το θέμα ηλίθιε δεν είναι προσωπικό και θα το καταλάβεις όταν έρθει η ώρα.
Ο βουλευτής θα κληθεί να απαντήσει σε αυτά που πρέπει και δεν θα το αποφύγει αυτό. 
Ο αντιπεριφερειάρχης κύριος Κελαϊδίτης μπορεί να είναι φίλος του βουλευτή και καλά κάνει, αλλά δεν πρέπει να ξεχνά πως διοικεί τους πολίτες της Εύβοιας και δεν πρέπει να επιτρέπει να αφήνουν κάποιοι υπονοούμενα.
Ο κύριος Κελαϊδίτης δίνει λόγο στους πολίτες για ότι κάνει και όχι στους βουλευτές.
Ο Περιφερειάρχης κύριος Φάνης Σπανός, όταν έρθει η ώρα θα παρέμβει και θα ζητήσει ενημέρωση για όλα και τότε θα δούμε.
Εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει και αύριο θα κλείσουμε το ρεπορτάζ και από την Τρίτη θα μπούμε σε λεπτομέρειες.
Όσο για τον ηλίθιο που λέει διάφορα, να ενημερωθεί σωστά, εκτός κι αν αυτά που λέει του τα είπανε άνθρωποι της Περιφέρειας ή της εταιρείας, οπότε θα πρέπει να τον ενημερώσουμε εμείς και μάλιστα δημόσια.