Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 
- Τα χαιρετίσματά μας, όχι στην πρώτη εξουσία, αλλά στην 4η και μάλιστα σε τοπικό επίπεδο. Λοιπόν για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, να λέμε και να γράφουμε αυτά που λέμε στα πηγαδάκια και στις επικοινωνίες που έχουμε με προέδρους κ.λ.π. και όχι να επιλέγουμε την σιωπή, γι ευνόητους ....λόγους. 

- Όποιος πιστεύει πως είναι αυτό που λέει, ας κόψει τις κωλοτούμπες κι ας μείνει σταθερός στις απόψεις του. Εμάς μπορεί να μην μας διαβάζει κανείς όπως λέτε, αλλά όταν ξυπνάτε η πρώτη σας φροντίδα είναι να μπείτε στο apopsignomi και ν΄ αρχίσετε να λέτε και σε άλλους να μπούνε να διαβάσουν τι γράφουμε γι΄ αυτούς!!!

- Εμείς δεν μπορούμε να φτάσουμε τις δικές σας γνώσεις, την δική σας εμπειρία, τον δικό σας τρόπο γραφής, μπορεί ποτέ να μην μπορέσουμε να γίνουμε "συνάδελφοι" όπως χαρακτηριστικά λέτε ο ένας τον άλλον, αλλά μας αρέσει ο μοναχικός δρόμος. Είμαστε σαν και τον οδηγό ο οποίος ερχόταν από Σχηματάρι - Χαλκίδα από το αντίθετο ρεύμα!!!! Είμαστε και θα παραμείνουμε αντίθετοι στο ρεύμα.

- Είμαστε στο χώρο της ενημέρωσης από το 1972. Ήμασταν μόλις 14 χρόνων και αρχίσαμε να γράφουμε σε περιοδικά και εφημερίδες και σιγά σιγά περάσαμε και στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση και πριν 13 χρόνια, τα συμπληρώνουμε τον Φεβρουάριο του 2021, ξεκινήσαμε το apopsignomi, χωρίς από τότε μέχρι σήμερα ν΄ αλλάξουμε το ύφος του και την  γραμμή του. Εμείς δεν κάνουμε χαβαλέ, δεν δηλώνουμε εθελοντές και φυσικά δεν έχουμε εξαρτήσεις και ούτε δεν ασκούμε κριτική σ΄ αυτούς που μας δίνουν κάτι. Εσείς;