Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

.....σουτάκια


- Ας μη γελιόμαστε κυρίες και κύριοι κι ας παραδεχθούμε πως στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ δεν τηρήθηκε το υγειονομικό πρωτόκολλο σε αγώνες και προπονήσεις και σε ποσοστό που ξεπερνάει το 90%. Όποιος το αμφισβητεί απλά ανήκει σ΄ αυτούς που είχαν την ευθύνη και δεν την ανέλαβαν ποτέ. Το μόνο που έγινε, είναι μια προσπάθεια ώστε την ευθύνη να την έχει μόνο αυτός που.... υπέγραφε ως υπεύθυνος γηπέδου ή υπεύθυνος για την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου!!!

- Το αποτέλεσμα είναι γνωστό. Διακοπή πρωταθλημάτων την οποία επέβαλλε η Πολιτική Προστασία μετά από εισήγηση των ειδικών και μετά την αδιαφορία ΕΠΣΕ και ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ. Το γράφουμε γιατί όταν βλέπεις κόσμο γύρω από το γήπεδο και υποτίθεται πως δεν τον κάλεσες, καλείς την αστυνομία να τους απομακρύνει και ο διαιτητής δεν αρχίζει τον αγώνα, αν δεν απομακρυνθούν.

- Τι εντολές είχε ο διαιτητής; Παίζεις αν έχεις το χαρτί του υγειονομικού πρωτοκόλλου!!!! Τι έκαναν τα σωματεία; Έκοβαν εισιτήρια!!! Τα λένε οικονομική ενίσχυση!!! Τώρα όλοι να πάμε να κόψουμε τον λαιμό μας και  να ευχηθούμε ν μην πληρώσει κάποιος με την ζωή του, την ανευθυνότητα.