Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και κρατήστε μακρυά τον κορονοϊό. Υπομονή και πάνω απ΄ όλα ψυχραιμία. Αυτή η λέξη "ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ" να γίνει σύνθημά μας για να μπορέσουμε να μείνουμε ζωντανοί, για να μην μας πάρει από κάτω και φυσικά για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα με τα μυαλά στην θέση τους. Μπορεί κάποιοι να λένε διάφορα, αλλά αυτή η κυβέρνηση Μητσοτάκη, θα τα καταφέρει για μια ακόμη φορά. Θα χτυπάνε τα πόδια.... τους κάτω οι ΣΥΡΙΖΑίοι, αλλά ο κόσμος διαπιστώνει πως δεν λένε ψέματα, δεν έχουν την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι και δεν αφήνουν τους Έλληνες μόνους και αβοήθητους.

- Πάλι τα ίδια θα γράφουμε για κάποιους ραδιοφωνατζήδες και το μίσος τους προς την Δημοτική Αρχή και την δήμαρχο κυρία Βάκα; Μας κουράσατε κυρία και κύριε. Πόσες φορές πρέπει να γράψουμε πως ο κάθε τόπος έχει τους εκπροσώπους του; Υπάρχει Δημοτική Αρχή, υπάρχει Τοπική Αρχή, υπάρχουν και Σύλλογοι. Δεν έχουν βαρύτητα τα όσα λέει ο κάθε πικραμένος ο οποίος αυθαίρετα δηλώνει εκπρόσωπος πολιτών!!!!

- Τελικά τα λάδια από τις ανεμογεννήτριες του ομίλου της ΤΕΡΝΑ πήγαν και σε ραδιοφωνατζήδες με μορφή διαφήμισης; Μήπως ήταν ίδιας ποσότητας και ποιότητας με αυτά που "είχαν πέσει" με τον ίδιο τρόπο και από μια επιχείρηση με χημικά; Μήπως είναι ίδια και με αυτά "που έπεσαν" από τον επί 5ετία μόνιμο προμηθευτεί του Δήμου;;;;

- Λάθος μεγάλο λάθος των εμπορικών Συλλόγων οι οποίοι πίεσαν την κυβέρνηση και απαγόρευσαν στα σούπερ μάρκετ να πωλούν προϊόντα οικιακής χρήσης, παντόφλες και άλλα είδη, ενώ διαθέτουν άδεια και γι΄ αυτά τα προϊόντα. Υποκριτές είσθε κυρίες και κύριοι και με τέτοιες παρεμβάσεις κάνετε κακό στα καταστήματα των οποίων λέτε πως είσθε εκπρόσωποι. Τους καταναλωτές βάζετε σε μπελάδες και όχι τα σούπερ μάρκετ. Δεν θα γίνουμε ρουφιάνοι, αλλά "η πίσω πόρτα"  καταστημάτων είναι ανοιχτή!!!