Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - " Ο μπάρμπα Στέλιος" τους γιαλαντζί μάγκες όχι μόνο δεν τους φοβάται, αλλά δείχνει κατανόηση, γιατί το να θέλεις να παριστάνεις αυτό που ποτέ δεν θα γίνεις, είναι για λύπηση. Τι να καταλάβει "ο μπάρμπα Στέλιος" όταν έχει περάσει για ρεπορτάζ, ολόκληρα χρόνια στο Βαρδάρη; 
Εκεί υπήρχαν πραγματικοί μάγκες, οι οποίοι δεν κρύβονταν πίσω από φουστάνια και δεν τάιζαν κάποιους με κοτόπουλα κρέατα και λαχανικά, για να βγαίνουν φωτογραφίες μαζί τους ....και να δηλώνουν παράγοντες.
Γιαλαντζί μάγκας είναι αυτός που τρέχει πίσω από φουστάνια και γιατί όχι πίσω από τις κελεμπίες ή όπως τα λένε, κάποιων Πακιστανών προσβάλοντας την οικογένειά του.
Αυτοί που παριστάνουν τον φίλο αυτών των "ψεύτικων", είναι αυτοί που τον χρησιμοποιούν για να κάνουν την δουλειά τους και δεν αργεί η ώρα που θα τους μάθετε.
Γιαλαντζί μάγκας είναι αυτός ο οποίος στέλνει περίεργα μηνύματα σε κυρίες και μόλις του λένε να πάει να γαμ....ί και του λένε πως όπου τον βρούνε θα τον ξεβρακώσουν, την κάνει με βήματα γρήγορα και σε κάποιες περιπτώσεις δεν διστάζει να βραβεύει τους συζύγους για να γλυτώσει τα χειρότερα.
Λοιπόν για να το διασκεδάσουμε και λίγο, το 2021 τα Χριστούγεννα θα δούμε ποιοι γιαλαντζί μάγκες θα είναι όρθιοι και ποιοι "φίλοι τους" θα είναι στην θέση τους....