Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

....σουτάκια

 
- Ο καθένας θα κριθεί από αυτά που λέει δημόσια και όχι από αυτά που μπορεί να έχει στο μυαλό του. Όταν μιλάμε, θα πρέπει να βουτάμε την γλώσσα μας στο μυαλό, όπως λέει κι ο λαός. Μίλησε ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ κ. Ρέτσας στον τηλεοπτικό σταθμό STAR Κεντρικής Ελλάδας και είπε πως ο κ. Παπακωνσταντίνου, με βάση τον νόμο μπορεί να επιστρέψει, αν το θέλει, στην θέση του, αν ..συμφωνεί και το ΔΣ!!!!

- Δεν θα έπρεπε να μιλήσει έτσι ο κ. Ρέτσας και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να οδηγεί στην αχαριστία, άλλα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Εύβοιας. Ο ίδιος έπρεπε να πει την δική του θέση και όχι να βάζει μπροστά άλλους. Ο λαός λέει πως η κάθε καρέκλα της κάθε εξουσίας έχει την γλύκα της, αλλά δεν πρέπει να μας οδηγεί σε πράξεις που θα μας ακολουθούν μια ζωή.

- Μετά την απόφαση του δικαστηρίου που θα εκδοθεί μέχρι το τέλος Ιανουαρίου και αφού ο κ. Παπακωνσταντίνου έχει αθωωθεί και στο αρμόδιο "δικαστήριο" της ΕΠΟ, θα επιστρέψει στην θέση που κατείχε ως εκλεγμένος και από τα σωματεία και από το ΔΣ της ΕΠΣΕ. Στην συνέχεια κι αν προταθεί από τα 3/4 των μελών του ΔΣ ίσως με πρόταση μομφής ή αναδιάρθρωσης, να οδηγηθούν σε ψηφοφορία για το ποιον θέλουν για πρόεδρο!! Δεν θα χρειασθεί το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, για να κριθεί αυτός που θα το προκαλέσει και αυτός που θα θελήσει να είναι πρόεδρος στην θέση Παπακωνσταντίνου. 

- Ο κ. Ρέτσας αναλαμβάνει πλέον την ευθύνη και θα φανεί από τις ενέργειές του, αν θα οδηγήσει στην παρέα της αχαριστίας και άλλους ή θα πάει μόνος του. Κυκλοφορεί ευρέως και έντεχνα πως οι 8 από τα 11 μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ είναι κατά της επιστροφής του Παπακωνσταντίνου!!!! Δεν ισχύει αυτό, παρά τις πιέσεις που δέχονται κάποια μέλη κι επειδή ξέρουμε τα μέλη του ΔΣ και από την καλή και από την ανάποδη, ούτε ως αστείο δεν θα βρεθούν αυτοί οι συσχετισμοί.

- Εμείς δεν μένουμε όμως αυτό. Το τι θα κάνουν τα μέλη του ΔΣ δεν θα το υποδείξουμε εμείς, ούτε ο κ. Ρέτσας, ούτε ο κ. Παπακωνσταντίνου. Δεν είναι μικρά παιδιά και τουλάχιστον οι 8 από τους 11 ξέρουν να τιμούν τα παντελόνια τους και δεν θα συρθούν από κανέναν στην οδό της αχαριστίας και μάλιστα απέναντι σε ανθρώπους με τους οποίους ήταν μια παρέα.

- Παρεξήγησαν κάποιοι το ότι αναφερθήκαμε στην Θεία Δίκη. Γιατί παρεξηγήθηκαν; Είναι γεγονός πως όταν η συμπεριφορά των ανθρώπων οδηγεί στην αχαριστία και αυτό δεν είναι ποινικό αδίκημα, τι λέει ο λαός; Θα το βρει από τον Θεό λέει. Κάνουμε λάθος;