Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

"Ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Τι τα θες τι τα γυρεύεις. 
Τραβάνε ζόρι τα παπαγαλάκια των εξυγιαντών, με την πρόταση του εισαγγελέα για την αθωότητα μεταξύ άλλων και των Παπακωνσταντίνου - Κάμπαξη, αλλά θα το ξεπεράσουν γρήγορα. Πάντως προσπαθούν με διάφορους τρόπους να μειώσουν αυτή την εξέλιξη και πιστεύουν πως... ο κόσμος θα τους πιστέψει.

- Οι Δήμοι  Χαλκιδέων και Διρφύων Μεσσαπίων είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και δυστυχώς αυτό δεν θέλουν κάποιοι να το καταλάβουν και λένε παραμύθια. Όταν ο δήμος είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, όλα τα έργα που έχουν σχέση με την περιοχή γίνονται με γρήγορες διαδικασίες και χωρίς διαγωνισμούς κλπ. Ο δήμαρχος καλεί τουλάχιστον 3 εργολάβους και κάνει μαζί τους διαπραγμάτευση. Τέλος.

- Θα γράψουμε κάτι και ελπίζουμε να μην θυμώσει κανείς. Αν ένας δήμαρχος αναθέτει κάποιο έργο σε εργολάβο και η αντιπολίτευση τον κατηγορεί και αφήνει να εννοηθεί πως υπάρχει συναλλαγή κάτω από το τραπέζι, αλλά δεν κάνει μια προσφυγή προς την αποκεντρωμένη, έχουμε το δικαίωμα να γράψουμε πως ήθελαν κι αυτή μερίδιο από αυτή την συναλλαγή!!!!

- Η δήμαρχος κυρία Βάκα και ο δήμαρχος κύριος Ψαθάς, δεν είναι δυνατόν να κάνουν κάτι το οποίο θα είναι πέρα από τις νόμιμες διαδικασίες κι αν το είχαν κάνει, τότε σίγουρα αυτοί που τους περιμένουν στην γωνία θα είχαν ακολουθήσει την διαδικασία της προσφυγής και θα το σταματούσαν.