Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Η επίθεση στον "μπαρμπα Στέλιο", δεν λέει να σταματήσει και ειλικρινά οι συκοφάντες χρησιμοποιούν όλα τα μέσα, θεμιτά και αθέμιτα. Εμείς δεν ενοχλήσαμε κανέναν στα επαγγελματικά του, αλλά αν το τραβάει ο οργανισμός τους, ευχαρίστως να το κάνουμε και τότε ....θα νοιώσουν πολύ πόνο.

- Όσο κι αν προσπαθούν να απομακρύνουν κάποιους από εμάς και να τους οδηγήσουν σε σημείο που να μην μας στηρίζουν ως apopsignomi.blogspot.com, δεν θα καταφέρουν τίποτα. Φανατίζουν τους φίλους και υποστηρικτές μας και με αυτόν τον τρόπο μας βοηθούν. Φυσικά και θα καταφέρουν κάποιους, για λόγους που γνωρίζουμε καλά, αλλά να ξέρουν πως αυτή η επίθεση έφερε κοντά μας, αυτοδιοικητικούς και ανθρώπους του ποδοσφαίρου και αν γράψουμε ονόματα οι συκοφάντες θα τρέχουν να κρυφτούν.

- "Ο μπάρμπα Στέλιος" δεν κάνει πίσω για κανέναν και για τίποτα και δεν παρακαλάει ούτε πιέζει. Όποιος θέλει κι όποιος μπορεί στηρίζει την δουλειά μας. Όποιος επιλέγει να είναι με τους συκοφάντες, θα κριθεί.

- Μετά τις γιορτές θα γράφουμε ονόματα ή θα φωτογραφίζουμε αυτούς που στηρίζουν τους συκοφάντες, για να ξέρουν οι αναγνώστες μας, ποιοι κρύβονται πίσω από τα κάθε λογής "δήθεν".