Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

....μικρά, μικρά

 - Πολλές απουσίες Δημοτικών συμβούλων είχαμε και στην χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ Διρφύων Μεσσαπίων και δεν ξέρουμε αν αυτό συμβαίνει για τεχνικούς λόγους ή υπάρχει άλλο θέμα. Αυτό που επίσης πρέπει να επισημανθεί, είναι τα όσα ακούσθηκαν για τις ανεμογεννήτριες  οι οποίες έχουν πάρει έγκριση για να.... τοποθετηθούν στα βουνά της Εύβοιας.

- Κυρίες και κύριοι η επανάσταση από τον καναπέ, έχει ρίζες και δεν είναι χθεσινό σπορ. Καμιά κυβέρνηση δεν έχει πει όχι στις ανεμογεννήτριες και απλά κομματικά στελέχη, βουλευτές κλπ, κάνουν τους επαναστάτες όταν είναι στην αντιπολίτευση και σιωπούν όταν κυβερνούν και γι΄ αυτό έχουν γεμίσει τα βουνά της Εύβοιας με τα "μεγάλε φτερά".

- Κυρίες και κύριοι του ΔΣ του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, η αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση, δεν πρέπει να έχει θέση σ΄ ένα Δημοτικό Συμβούλιο, όταν έρχονται θέματα προς συζήτηση, όπως αυτό που ήρθε από το Πανεπιστήμιο. 

- Πάντως αν κυρίες ή κύριοι μέλη του ΔΣ είναι ενάντια στις ανεμογεννήτριες, καλά θα κάνουν να "τιμωρήσουν" τα κόμματα στα οποία είναι μέλη και τα οποία ψήφισαν νόμους υπέρ της εγκατάστασης ανεμογεννητριών και αυτά είναι η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝ.ΑΛ πρώην ΠΑΣΟΚ. Ας παραιτηθούν από μέλη αυτών των κομμάτων, για να έχει ουσία και "η επανάστασή τους".