Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα, καλό μήνα και καλή εβδομάδα να έχετε. Να ευχηθούμε να πάνε όλα καλά και να βγει ο Δήμος Χαλκιδέων από το κόκκινο, αλλά δεν το βλέπουμε τουλάχιστον για τις 15 επόμενες μέρες. Δυστυχώς δεν προσέχουμε και πρέπει να γράψουμε πως τα περισσότερα κρούσματα βρίσκονται σε επιχειρήσεις με πολλά άτομα και εκεί όπου κανείς δεν τηρεί τα μέτρα.
Να τελειώνουμε με το θέμα. Θα ...πρέπει να γίνονται καθημερινά έλεγχοι σε όλες τις επιχειρήσεις, ώστε να διαπιστωθεί αν πραγματικά κάνουν τεστ στο προσωπικό, αν φορούν μάσκες κι αν γενικότερα τηρούν τα μέτρα.

- Επιμένουμε στην άποψή μας για το θέμα που προέκυψε στο νηπιαγωγείο στο Μπούρτζι και δεν συμφωνούμε με αυτούς που έχουν δικάσει ήδη την νηπιαγωγό στα τηλεπαράθυρα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έτσι όπως το πάμε, στο τέλος θα μας πούνε πως για την συμπεριφορά των παιδιών δεν έχουμε καμιά ευθύνη οι γονείς. Με αυτά και μ΄ αυτά τα παιδιά θα φύγουν από το νηπιαγωγείο, θα πάνε δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο, με τέτοιες συμπεριφορές και τότε θα ψάχνουμε να βρούμε τους υπεύθυνους.

- Προχωρούν τα έργα, στον παραλιακό στο Λευκαντί και όλα δείχνουν πως με την ολοκλήρωσή τους, θα μπορούν τα νερά της βροχής, να καταλήγουν στην θάλασσα, χωρίς να συναντούν εμπόδια.

- Ο Φάνης Σπανός κάνει αυτό που πρέπει για το καλό της Περιφέρειας και των πολιτών της και δεν θα υποκύψει, ούτε σε πιέσεις, ούτε σε απειλές. Αυτό που επίσης δεν θα κάνει ο κ. Σπανός είναι να υποκύψει και να μην πάει μέχρι το τέλος, τους συκοφάντες και τους υβριστές του.

- Ρουφιανάκο, έρχονται αποκαλύψεις, από πρώην φίλη σου, με την οποία είχες πολλά πάρε δώσε. Το κακό στην περίπτωση είναι πως εξ αιτίας σου θα την πληρώσουν πολλοί.