Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

Το είπατε κυρία Γκόγκου;;;;;

 - Κυρία Γκόγκου, αγαπητή Τζοβάννα, το ΕΓΩ πρέπει να το αφήσετε στην άκρη και να έχετε υπ΄ όψιν σας πως είσθε εκπρόσωπος μια Δημοτικής Παράταξης και θα πρέπει να μιλάτε στο όνομά της και όχι ν΄ ακούμε συνεχώς το ΕΓΩ, ΕΓΩ, ΕΓΩ.
Κυρία Γκόγκου το είπατε ή όχι; "...η κυρία Μελά λέει ακριβώς αυτά που της είπε ο δήμαρχος και ο δήμαρχος λέει, αυτά που του είπε η κυρία Μελά"!!!
Αφού είναι εξακριβωμένο πως το είπατε, πείτε μας, αν μ΄ αυτή σας την φράση υποτιμήσατε την κυρία Μελλά, ως προσωπικότητα, αλλά και ως γυναίκα.
Την ίδια στιγμή αναφερθήκατε στην κυρία Μελά και της δώσατε συγχαρητήρια για τους αγώνες της!!!! Τελικά η κυρία Μελά τι είναι; Φερέφωνο του Ψαθά ή αγωνίστρια; Ο δήμαρχος κύριος ψαθάς κάνει ότι θέλει αυτός ή ότι του λέει η κυρία Μελά;;;
Κυρία Γκόγκου, βάλτε μια τάξη στις σκέψεις σας, μια τάξη στην πρακτική σας και όλα θα.... είναι καλύτερα. Έχετε αξιόλογα στελέχη στην παράταξή σας και καλά θα κάνετε, αν τους εκπροσωπείτε, να λέτε αυτά που αποφασίζει η παράταξη και όχι αυτά που γράφετε εσείς ή κάποιος άλλος, για να πείτε.
Δεν γνωρίζω πολλούς από την παράταξή σας, αλλά πρόσωπα όπως οι κύριοι Βουρδάνος Αντώνης, Ηλιάδης Βασίλης και Κωνσταντάκης Νίκος και άλλοι θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν αρκετά και να σας προστατεύουν ώστε να είσθε με την συμπεριφορά σας κοντά στους δημότες και όχι να σας γυρνούν την πλάτη.
Κυρία Γκόγκου, αγαπητή Τζοβάννα, θα γράψουμε κάτι κι ελπίζουμε να μην το παρεξηγήσεις.
Σε μια συνεδρίαση 3 ωρών, δεν μπορεί κανείς να κερδίσει τους δημότες, για έναν και μόνο λόγο. Την συνεδρίαση  την παρακολουθούν ελάχιστοι. Εσείς κυρία Γκόγκου μιλάτε περισσότερο απ΄ όλους, ακόμη κι απ΄ τον δήμαρχο. Τον Ψαθά δεν τον απασχολεί αυτό. Σας έχει εγκλωβίσει στο ΕΓΩ σας, στις κραυγές και σας δίνει 1 ώρα χρόνο το μήνα και αυτός καθημερινά έχει τουλάχιστον12 ώρες επαφή με τους δημότες και τους έχει δίπλα του..
Κυρία Γκόγκου, σας λέει πως δεν είχε ιδιαίτερη συνάντηση με τον κ. Αμυρά ούτε με εκπροσώπους των εταιρειών που τοποθετούν ανεμογεννήτριες και δεν θέλετε να το καταλάβετε. Δικαίωμά σας, αλλά εμείς μπορούμε να σας αποδείξουμε ποιοι έχουν επαφές με αυτές τις εταιρείες και έχουν και οικονομικά οφέλη.....
Γιατί όμως δεν απαντάτε κι εσείς στον κύριο Ψαθά, όταν σας ρωτάει να πείτε στον κόσμο τι είπατε στον κ. Χαρδαλιά;
Καλή Κυριακή να έχετε και να μιλάτε ως παράταξη και όχι με το ΕΓΩ.