Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα να έχετε. 
Ο κορονοϊός είναι εδώ, πολλά τα κρούσματα, πολλοί οι διασωληνωμένοι  και δυστυχώς υπάρχουν και οι νεκροί. 
Μπορεί να πάμε γενικώς προς χαλάρωμα των μέτρων, αλλά εμείς επιμένουμε. Φοράμε μάσκα και κρατάμε αποστάσεις. 
Αποφεύγουμε τις επισκέψεις σε σπίτια φίλων και συγγενών και φυσικά κάνουμε το εμβόλιο, αφού όσο γρηγορότερα γίνουν οι εμβολιασμοί, τόσο καλύτερο.
Μπορεί ο Αλέξης να θέλει να μας γλυτώσει αυτός απ΄ όλα τα κακά, αλλά κανείς δεν ....ξεχνά το πέρασμά του από την εξουσία και τ΄ αποτελέσματα που είχε αυτό για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Ο Θεός να μας φυλάξει!!!

- Αλέξη ζήτα εκλογές εδώ και τώρα, γιατί όσο περνάει ο καιρός, θα χάνεις περισσότερους οπαδούς και περισσότερους ψηφοφόρους. Εμείς για το καλό σου Αλέξη σου κάνουμε αυτή την πρόταση, αλλά εσύ αποφασίζεις. Αν φοβάσαι τον Κυριάκο, τότε είσαι άξιος της μοίρας σου και καλά κάνεις και ασχολείσαι για το καλό του Κουφοντίνα.

- Ρωτάμε την πρόεδρο της ΕΛΜΕ Εύβοιας, να μας πει αν γνωρίζει ή όχι για την χρέωση που είχε σταθερό τηλέφωνο σχολικής μονάδας, από επικοινωνία με πενταψήφια σε μέντιουμ και χαρτορίχτρες.

- Ας μας κάνουν μήνυση αν τους ενοχλούν αυτά που γράφουμε. Ποιος πλήρωσε με χρήματα του σχολείου, φαγοπότι σε παραλιακό μαγαζί; Ποιος πλήρωσε με χρήματα του σχολείου για ξηρούς καρπούς και άλλα;

- Δεν καταλάβαμε, από που προκύπτει το ότι όλοι θα πέσουν στα μαλακά στο θέμα των διευθυντών σχολικών μονάδων. Από πότε ένας διευθυντής θα πληρώνει με την προσωπική του τραπεζική κάρτα και θα χρεώνει το σχολείο;;;;;;

- Βάλτε το καλά στο μυαλό σας όλες και όλοι. Εμείς δεν ξεχνάμε και θα ζητήσουμε τα στοιχεία και για τους κυρίους που ήταν αρμόδιοι στην θητεία Παγώνη και δεν ξεχνάμε τα όσα τότε είχαν ακουσθεί.