Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

...σουτάκια

 - Σήμερα έχουμε αγώνες για το κύπελλο Ελλάδας, αλλά το μόνο ενδιαφέρον πλέον είναι στο αν θα πάει στον τελικό ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ή ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο ΠΑΟΚ ή η ΑΕΚ. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι ο πρωταθλητής και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς και ο ΠΑΣ είχε μια καλή χρονιά και δεν θα κατηγορηθεί αν αποκλεισθεί από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Το ξέπλυμα της ντροπής για την πορεία τους στο πρωτάθλημα, θα επιχειρήσουν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και για να το πετύχουν θα πρέπει όχι μόνο να πάνε στον τελικό, αλλά και να κατακτήσουν το κύπελλο. Οι δύο ομάδες με τα χάλια που έχουν παρουσιάσει αν κάτι δεν..... αλλάξει, είτε παίξουν με αντίπαλο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, είτε με τον ΑΓΙΑΞ της Ηπείρου, θα μείνουν με άδεια χέρια.

- Έχουμε μια απορία. Αυτές οι μεταγραφές ποδοσφαιριστών που έγιναν από τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ και τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ, πλήρωσαν τα σχετικά παράβολα στην ΕΠΣΕ για τις μεταβολές στα δελτία;;;; Το ρωτάμε για να δούμε αν τελικά η βοήθεια προς τις ομάδες οι οποίες πλήρωσαν για την συμμετοχή τους σ΄ ένα πρωτάθλημα και το οποίο κατέληξε να είναι τουρνουά, έμεινε στα λόγια. Δεν ρωτήσαμε να μάθουμε, γιατί τρομάζουμε μόνο στην ιδέα του να πλήρωσαν οι ομάδες για να πάρουν τα δελτία!!

- Δεν είναι κακό να παρηγορεί ο ένας τον άλλον, στο θέμα της ΕΠΟ, αλλά πρέπει να καταλάβουν όλοι, πως μόλις ο Συνεταιρισμός των ΠΑΕ πάρει και το κομμάτι της διαιτησίας, η ΕΠΟ θα είναι μαγαζί για θελήματα και ούτε αυτό. Στην Γενική Συνέλευση κάπου εκεί στον Ιούνιο, θα δείτε το τέλος μιας εποχής.