Τρίτη 6 Απριλίου 2021

...φαπούλες

 - Πρωταπριλιά δεν είναι, αλλά ας γράψουμε κάτι για να το διασκεδάσουμε. Σταματούν όλα τα έργα τα οποία έχει προγραμματίσει η Περιφέρεια, αφού όπως λέει ο ραδιοφωνατζής ο Σπανός έχει επιλέξει λαμόγια εργολάβους να τα εκτελέσουν!!!! Σύμφωνα με πληροφορίες τα έργα θα εκτελεστούν όταν θα είναι περιφερειάρχης ο Αναγνωστάκης ή η Μπατζελή και οι οποίοι θα τα αναθέσουν σε εργολάβους που δεν θα είναι λαμόγια!!! Πότε θα το δούμε αυτό το έργο; Ποτέ γράφουμε εμείς, γιατί ....οι πολίτες της Περιφέρειας, δεν τσιμπάνε.

- Τα ίδια θα συμβούν και στους Δήμους Χαλκιδέων και Διρφύων Μεσσαπίων. Βάκα και Ψαθάς σταματούν τα έργα αφού και οι δικοί τους εργολάβοι είναι λαμόγια και θα πρέπει να περιμένουμε να εκλεγούν δήμαρχοι ο κ. Παγώνης ή ο κ. Καθαροσπόρης και η κυρία Γκόγκου ή ο κ. Κουλοχέρης αντίστοιχα, για να αναθέσουν τα έργα σε εργολάβους μη λαμόγια, τους οποίους μπορεί να τους επιλέξουν μαζί με τον ραδιοφωνατζή σε ευρεία σύσκεψη!!!!!!

- Τώρα που είναι η ώρα του γέλιου, πως θα βλέπατε στις επόμενες εκλογές να πάνε με την στήριξη του ραδιοφωνατζή ο κ. Παγώνης υποψήφιος Περιφερειάρχης, με υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας τον κ. Καθαροσπόρη και τον κύριο Αναγνωστάκη υποψήφιο δήμαρχο Χαλκιδέων;;;;;;

- Γελάσαμε και σήμερα. Αύριο πάλι.