Τρίτη 11 Μαΐου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Φοράτε την μάσκα και κρατάτε τις αποστάσεις, μέχρι να τελειώσει αυτό το κακό με τον κορονοϊό. Ήρθε η υπουργός παιδείας σε σχολεία της Εύβοιας και ενοχλήθηκε το ΚΚΕ, γιατί δεν το είχαν ειδοποιήσει, για να προλάβει να πάει εκεί και να κάνει τα γνωστά του. Αλήθεια από πότε η υπουργός δεν μπορεί να πάει σε όποιο σχολείο θέλει ....και ότι ώρα θέλει;

- Το ΚΚΕ τα βλέπει όλα μαύρα και δυστυχώς δεν έχει καταλάβει ακόμη πως αυτός είναι και ο λόγος που μένει καθηλωμένο εδώ και χρόνια στα χαμηλά ποσοστά. Η αριστερά γενικότερα, θέλει να κυβερνούν οι συνδικαλιστές και να ελέγχουν τα πάντα αυτοί. Αυτά τελείωσαν και ξέρουμε όλοι πόσο κακό έκαναν κάποιοι σε εργαζόμενους. Έχουμε πολλούς συνδικαλιστές οι οποίοι δεν δούλεψαν ποτέ.

- Ενόχλησε και κάποιους η επίσκεψη του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού και των συνεργατών του στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων. Γιατί άραγε; Ο Περιφερειάρχης δεν έχει κι αυτός δικαίωμα να πηγαίνει και να βλέπει την εξέλιξη των έργων της Περιφέρειας; Πήγε είδε τις εργασίες στο Κλειστό στα Ψαχνά, πήγε στο σπίτι του Κριεζώτη και στην Στενή. Φυσικά ήταν μαζί του ο δήμαρχος κ. Ψαθάς και δεν ξέρουμε γιατί δεν ήταν εκεί και οι της αντιπολίτευσης. Ο Φάνης είχε γνωστοποιήσει την επίσκεψή του στον Δήμο.

- Αλήθεια, υπάρχει δήμαρχος στην Εύβοια που μπορεί να κατηγορήσει ως μη συνεργάσιμο τον Φάνη; Τέτοιους δημάρχους ψάχνει να βρει ο ραδιοφωνατζής, αλλά δεν βρίσκει ούτε για δείγμα. Ακόμη και ο φίλος του ο Τσαπουρνιώτης, στάζει μέλι το στόμα του όταν μιλάει για τον Φάνη.

- Κάποιοι έσπευσαν να χαρούν και λένε δεξιά κι αριστερά πως δεν θα ολοκληρωθεί το έργο στο Στάδιο της Χαλκίδας, αλλά πάλι λάθος έκαναν, πάλι θα τους διαψεύσει η περιφέρεια, ο Δήμος Χαλκιδέων και ο ΔΟΑΠΠΕΧ. Αυτοί έχουν λόγο και δεν είναι θα θατζήδες!!!