Τρίτη 11 Μαΐου 2021

....σουτάκια

 - Όποιος παρακολούθησε τα δελτία τύπου των Συλλόγων του Στίβου θα διαπίστωσε πως ο καθένας έγραφε τ΄ αποτελέσματα όπως ήθελε να τα γράψει για να δείξει πως ήταν ο πρώτος σύλλογος. Κυρίες και κύριοι των Συλλόγων η ουσία δεν αλλάζει με τα δελτία τύπου. Κάθε Σύλλογος έχει το δικό του ειδικό βάρος και αυτό το μετράει κανείς από τον αριθμό αθλητριών και αθλητών που συμμετέχουν στους αγώνες και φυσικά από τις επιδόσεις αυτών.
Ο Σύλλογος έχει να δείξει την βαθμολογία και ο κάθε αθλητής την επίδοσή του. Και κάτι ακόμη. Κοιτάξτε ....τι θα κάνετε στα Πανελλήνια και αφήστε τα υπόλοιπα.

- Αυτό που επίσης έχει πολύ μεγάλη σημασία ειδικά για τους προπονητές, είναι το να ξεχωρίσουν τα ταλέντα από μικρή ηλικία και να φροντίσουν ώστε να δημιουργήσουν αθλητές και όχι με μεταγραφές να παίρνουμε έτοιμους αθλητές.

- Αν κάποιος κάνει μια σύγκριση τ΄ αποτελέσματα μεταξύ των 18 ομίλων θα διαπιστώσει πως οι πρώτοι του ομίλου μας, δεν είναι καν στην πρώτη 10άδα στο πανελλήνιο.

- Θέλουμε δουλειά λοιπόν και αλλαγή φιλοσοφίας απ΄ όλους και να μην ψάχνουμε πρωτιές "στην γειτονιά μας και στο πανελλήνιο να έχουμε εξασφαλίσει "πάτο".