Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Καλημέρα

 -  Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα να έχετε. Τελευταία μέρα του Μαϊου σήμερα αφού από αύριο μπαίνουμε στον Ιούνιο. Μπορεί το Λύκειο να κλείνει στις 2 Ιουνίου, αλλά τα δημοτικά και τα γυμνάσια συνεχίζουν μέχρι και σχεδόν στο τέλος Ιουνίου. Δεν ξέρουμε σε τι βοηθάει αυτό τα παιδιά, αλλά έχουμε την άποψη πως η κυρία Κεραμέως θα πρέπει να ξαναδεί το θέμα και να κλείσει τα σχολεία στις 11 Ιουνίου. Αγαπητή κυρία Κεραμέως βοηθήστε τα παιδιά ώστε να έχουν ένα καλό Καλοκαίρι και αφήστε τα να πάνε στις παραλίες. Με 2 βδομάδες παραπάνω μαθήματα σε δημοτικά και γυμνάσια, δεν θα πάρουν τα παιδια μας περισσότερες γνώσεις. Πρέπει να έχουν περισσότερες μέρες διακοπές, μήπως και ξεπεράσουν.....κάπως το σοκ της πανδημίας.
Δεν είμαστε εκπαιδευτικοί, αλλά είμαστε γονείς και ζουμε με τα παιδιά μας. Τα βλέπουμε καθημερινά και επιτρέψτε μας να τα ξέρουμε καλύτερα.

- Κυρία Κεραμέως, δεν έχουμε όλοι τις ανέσεις για καλοκαίρι σε νησιά και με όλα τα καλά. Θέλουμε τα καλοκαίρια των παιδιών μας "ολόκληρα". Κλείνουμε 11 Ιουνίου και επιστρέφουμε 11 Σεπτεμβρίου. Θέλουμε τους 3 μήνες και όχι κάτι λιγότερο. Δεν θα γράψουμε τώρα κάτι περισσότερο, γιατί πιστεύουμε πως θα πάρετε την σωστή απόφαση.

- Η απόφαση του κ. Συμεών Κεδίκογλου να κάνει μία ακόμη στροφή και να πάει στον ΣΥΡΙΖΑ σχολιάσθηκε από πολλούς και ιδιαίτερα από φίλους του οι οποίοι τον στήριζαν σε εκλογικές αναμετρήσεις. Μεταξύ αυτών και ο κ. Γιώργος Παπαδιόχος.

- Διαβάστε τι γράφει και θα καταλάβετε.