Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

.....μικρά, μικρά

 - Παρακολουθήσαμε τους αγώνες στίβου προς τιμή της Νίκης Μπακογιάννη στην Λαμία και να ευχηθούμε οι αγώνες να καθιερωθούν, αλλά να είναι καλύτερα οργανωμένοι, γιατί κάπου κάτι δεν έγινε σωστά, αφού σχεδόν σε όλα τ΄ αγωνίσματα είχαν μπερδευτεί οι ηλικίες αφού αθλήτριες και αθλητές Κ16 μπήκαν στο ίδιο τσουβάλι με Κ18, Κ20 μέχρι και με Κ50!!!!! Αυτό ήταν άδικο για αθλητές μικρής ηλικίας και φάνηκε σχεδόν σε όλα τα αθλήματα. Δεν ήταν παράλογο το να αγωνισθούν μαζί όλες οι ηλικίες, αλλά δεν είναι δυνατόν στ΄ αποτελέσματα  να μην.... λαμβάνουν υπ΄ όψιν τους την κατηγορία στην οποία ανήκει ο κάθε αθλητής ή αθλήτρια.

- Επειδή τελείωσε και η χρονιά και για τον στίβο, καλό θα ήταν να γράψουμε πως δικαιωθήκαμε για την πορεία κάποιων αθλητών και αθλητριών, αφού είχαμε γράψει πως κάποιοι κάνουν κακό, "όταν σπρώχνουν" κάποια παιδιά, με μη σωστούς τρόπους. Με φανφάρες και με δήθεν δεν πας πουθενά. Τα παιδιά έχουν ταλέντο, αλλά δεν πρέπει να τα φουσκώνουμε τα μυαλά.

- Το ταλέντο θέλει δουλειά και μόνο δουλειά. Θέλει προπόνηση και μάλιστα πολύ προπόνηση και από προπονητές που παρακολουθούν από κοντά την εξέλιξη της προπονητικής και όχι από αυτούς που είναι πίσω πολλές δεκαετίες. Αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν ΟΛΟΙ γιατί είναι ο μόνος λόγος που τα παιδιά ταλέντα χάνονται εύκολα.

- Εμείς θα γράφουμε την αλήθεια, αλλά αυτό δεν φτάνει. Οι άνθρωποι του ΣΕΓΑΣ, αλλά και οι διοικούντες τους συλλόγους, να καταλάβουν πως δεν οδηγούν πουθενά οι επιλογές τους.