Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

....φαπούλες

 - Ακόμη και για τους δολοφόνους των γυναικών, φταίει η κυβέρνηση, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ!!! Τι άλλο θ΄ ακούσουμε Θεέ μας, από αυτούς τους ανθρώπους. Περιμένουν πως και πως να συμβεί στην Ελλάδα κάτι κακό, κάτι τραγικό, για να επιτεθούν στην κυβέρνηση, μήπως και καταφέρουν  να την ρίξουν. Δεν σας πιστεύει κανείς κυρίες και κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό το ξέρετε. Όποτε θέλετε πάντως ζητήστε εκλογές, για να πάρετε την απάντηση από τον λαό. Όλα τ΄ άλλα είναι παραμύθια και σας εκθέτουν, αλλά ούτε αυτό ...σας ενδιαφέρει, αφού ούτε τον ρόλο της αντιπολίτευσης δεν ξέρετε.

- Μπορεί να ήταν δύσκολα τα δύο πρώτα χρόνια για την Δημοτική Αρχή και την Δήμαρχο κυρία Έλενα Βάκα, αλλά για τα επόμενα δύο, αν δεν μας βρει άλλο κακό με τις θεομηνίες, ο Δήμος Χαλκιδέων θα είναι εργοτάξιο και τα έργα που θα υλοποιηθούν, πάρα πολλά. Στο Λευκαντί δεν έχουν παράπονο, αλλά τα παιδιά θα περιμένουν και την παιδική χαρά, για την οποία υπήρξε δέσμευση από την δήμαρχο.

- Για να δούμε αν θα έχουμε εξελίξεις στο θέμα του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΏΝ αυτές τις μέρες, αφού ας μη γελιόμαστε ο χρόνος τελειώνει και θα πρέπει ότι είναι να γίνει, να γίνει. Πληροφορίες λένε πως θα υπάρξει πρωτοβουλία και από τον δήμαρχο κύριο Γιώργο Ψαθά, ώστε να μην χαθεί η ομάδα, από τον ποδοσφαιρικό χάρτη.

- Σήμερα είχαμε και την Γενική Συνέλευση στην ΕΠΟ και τα θέματα ήταν πολλά, αφού πρόεδροι των ΕΠΣ δεν συμφωνούν με την ολιστική μελέτη της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ και αυτό βάζει σε κίνδυνο γενικότερα το Ελληνικό ποδόσφαιρο.