Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

" ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Καλή εβδομάδα να ευχηθεί κι ο μπάρμπα Στέλιος σε όλους. γιατί και οι ευχές όταν κάποιος τις δίνει με ειλικρίνεια και μέσα από την καρδιά του, κάπως βοηθάνε.
Πάμε λοιπόν στην καθημερινότητα και αυτή ήταν πάντα και θα είναι και στο μέλλον σκληρή.
Δεν είναι κακό το να στηρίζει κάποιος τα συμφέροντά του με τον οποιονδήποτε τρόπο, αλλά είναι κακό να προσπαθεί να πείσει πως το μαύρο, δεν είναι μαύρο, αλλά άσπρο.
Είναι κακό το να επιχειρεί ξοδεύοντας χρήματα να θέλει να μειώσει τους άλλους με ύβρεις και συκοφαντίες, επιδεικνύοντας πως ο ίδιος με τα λεφτά του μπορεί ....και κάνει μεγάλη ζωή!!!
Ποιο μαλάκας πεθαίνεις λέει ο λαός.
Χρήματα έχουν πολλοί, αλλά να ξεχωρίζουμε αυτούς που πραγματικά έχουν δικά τους χρήματα, γιατί υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι μπορεί να έχουν, αλλά να τα απέκτησαν επειδή λήστεψαν μια τράπεζα, ή να τα έχουν επειδή τα στερούν από κάποιους άλλους με διάφορους τρόπους.
Υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι κολλάνε δίπλα στους προηγούμενους για να περνάνε καλά και φυσικά θα τους αδειάσουν στην πρώτη στροφή.
Είναι να γελάει κανείς με τους τύπους που παριστάνουν πως είναι κάποιοι και προσπαθούν να κρύψουν την πραγματικότητα.
Έχουν μείνει στο, έχω λεφτά και πληρώνω ή στο έχω και κότερο πάμε μια βόλτα, αλλά οι δήθεν όταν το παραμύθι τελειώσει και όταν θα έχουν συμπληρώσουν τον αριθμό των αποτυχιών τους, θα κάνουν πολύ θόρυβο και θα παρασύρουν και τους άλλους, οι οποίοι θ΄ αρχίσουν να λένε άλλα.