Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

....φαπούλες

 - Αλλάζουν οι καιροί και θα πρέπει να βρούμε τρόπους προσαρμογής όλες και όλοι. Δυστυχώς η πανδημία έφερε τα πάνω κάτω και έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα. Ο κορονοϊός δεν λέει να μας αφήσει. Κάτι του άρεσε και θέλει να μας ταλαιπωρεί και να παίζει με την υγεία και την ζωή μας.
Βρήκε έδαφος, αφού υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι αν και βλέπουν το κακό, προσπαθούν να πείσουν όποιους δεν έχουν εμβολιαστεί, να μην πάνε για το ...εμβόλιο, για διάφορους λόγους.

- Ας αρχίσει η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού για  εκείνους που θέλουν να συμμετέχουν στα κοινά και μετά βλέπουμε. Υποχρεωτικός ο εμβολιασμούς σε όλες και όλους που έχουν σχέση με τις δομές υγείας. Υποχρεωτικός για δημοσίους υπαλλήλους, αλλά και για αθλητές, προπονητές εκπαιδευτικούς, εργαζόμενους σε επιχειρήσεις και άλλους.

- Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία πλέον. Όποιος θέλει να κάνει τον επαναστάτη να μην έχει πουθενά πρόσβαση, να μην έχει καμία οικονομική ενίσχυση και κανένα επίδομα από το κράτος. Αν θέλει να βάζει σε κίνδυνο τις ζωές όλων, γιατί πρέπει και να τον πληρώνει το κράτος;;;