Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

...η δική μας άποψη

 - Οι αφορισμοί, οι κατάρες και οι απειλές δεν έχουν σχέση με την Δημοκρατία μας. Οι νοσταλγοί του σκοταδισμού, ψάχνουν ευκαιρίες, για να κάνουν την εμφάνισή τους και προκαλούν γιατί πιστεύουν πως έτσι θα ξεγελάσουν και θα παρασύρουν και κάποιους ακόμη.
Θυμάστε το σύνθημα των μπαχαλάκηδων, οι οποίοι φώναζαν "να καεί, να καεί, το μπουρδέλο η Βουλή";
Μήπως ξεχάσατε τι έζησε η χώρα μετά από αυτό το σύνθημα;
Ο Έλληνας δεν πρέπει να ξεχνάει και δεν πρέπει να προσπαθεί να παριστάνει τον ήρωα ή αυτόν που ξέρει τον ένοχο και τον δείχνει με το δάχτυλο.
Η δικιά μας Δημοκρατία, του επιτρέπει να λέει ότι θέλει, ακόμη και να ....βρίζει όποιον θέλει. Η Δημοκρατία αυτών των τύπων, δεν επιτρέπει να λες ούτε καλημέρα στον γείτονα.
Τα κοράκια όταν μυρίζουν ψόφιο κάνουν κύκλους από πάνω του και του ξεσκίζουν τις σάρκες. Τα ίδια κάνουν και οι νοσταλγοί άλλων εποχών, αλλά συμφωνούν μαζί τους και όσοι θέλουν τον δικό τους αρχηγό για πρωθυπουργό.
Όλοι μαζί θέλουν παραιτήσεις, αλλά δεν λένε φανερά ποιον θέλουν να μας κυβερνήσει.
Εμάς δεν μας τρομάζουν οι νοσταλγοί της κάθε χούντας. 
Μας τρομάζουν αυτοί που δηλώνουν δημοκρατικοί πολίτες και επειδή θέλουν να προσφέρουν καλές υπηρεσίες στο κόμμα τους, συμφωνούν με τους χουντικούς και τους σκοταδιστές.
Πρωθυπουργέ, κύριε Μητσοτάκη, τ΄ ακούσαμε και τα είδαμε όλα στους τηλεοπτικούς δέκτες, εκεί που έβγαινε το κάθε κομματόσκυλο, ο κάθε σκοταδιστής και έλεγε το μακρύ και το κοντό του.
ΤΩΡΑ
- Φροντίδα, περίθαλψη, σίτιση και στέγαση σε όλους τους πληγέντες.
- Άμεσα να δοθεί οικονομική ενίσχυση σε όλους για τα πρώτα έξοδα και για την οικοσκευή
- Άμεση χρηματοδότηση για να χτιστούν τα σπίτια που καταστράφηκαν ολοσχερώς ή να αποκατασταθούν οι ζημιές σ΄ αυτά που δεν καταστράφηκαν.
- Να μπούνε σε καθεστώς ταμείου ανεργίας για ένα χρόνο, όλοι οι πληγέντες, είτε είναι αγρότες, είτε κάνουν άλλα επαγγέλματα και δεν έχουν εργασία εξ αιτίας της καταστροφής.
- Να ενταχθούν αμέσως στο πρόγραμμα τουρισμός για όλους, όλες οι τουριστικές μονάδες των Δημοτικών Κοινοτήτων που χτυπήθηκαν από την φωτιά. Να δοθούν επιταγές σε όσους Έλληνες επιθυμούν να κάνουν διακοπές εντελώς δωρεάν στις πληγείσες περιοχές, για όλο το 2022. Η διάρκεια αυτών των διακοπών να ξεκινάει από 4 διανυκτερεύσεις και να φτάνει και στις 10.

Πρωθυπουργέ, κύριε Μητσοτάκη, τώρα είναι η ώρα να μπει ο καθένας στην θέση του. Σας τίμησε με την ψήφο του ο Ελληνικός Λαός και έχετε υποχρέωση να μην δώσετε κανένα δικαίωμα στους μπαχαλάκηδες και στους σκοταδιστές. Απαντήστε με πράξεις