Κυριακή 8 Αυγούστου 2021

Ντροπή σας

 Όποιος ασκούσε κριτική και ζητούσε παραιτήσεις όταν κάηκε το Μάτι κι ενώ ένα ήταν το μέτωπο της φωτιάς. οι μπαχαλάκηδες έκαψαν περισσότερους από 100 ανθρώπους. του έλεγαν κάποιοι ευαίσθητοι να βγάλει τον σκασμό του και να μην κάνει αντιπολίτευση.
Σήμερα τι κάνουν αυτοί;
Σήμερα με 150 μέτωπα κι ενώ δεν κάηκαν άνθρωποι, βγάζουν το μίσος τους και την κακία τους. Βρίζουν τον Μητσοτάκη, την κυβέρνηση, Περιφερειάρχη και δημάρχους, πυροσβέστες και όποιον βρούνε μπροστά τους.
Ακόμη και άνθρωποι που ήταν σε υπουργικές καρέκλες, πολιτικοί γυρολόγοι και άλλοι προσπαθούν να δημιουργήσουν θέματα, ακόμη και με ψεύτικες ειδήσεις.
Να τελειώνουμε κύριοι.
Είσθε οι μπαχαλάκηδες της "πρώτη φορά αριστερά" και έχετε .....δίπλα σας τους νοσταλγούς άλλων εποχών.
Λοιπόν να σας πούμε κι εμείς να βγάλετε τον σκασμό σας;
Η δική μας άποψη.
Μπορεί να έγιναν λάθη, μπορεί να μην υπάρχει ο μηχανισμός, αλλά έλεος. Ο Μητσοτάκης φταίει που χρόνια πολλά αυτό το κράτος δεν οργανώθηκε;
Αμφισβητεί κανείς πως η κυβέρνηση οργανώνει το κράτος;
Εμείς θα κρίνουμε την κυβέρνηση την επόμενη μέρα.
Αν κι αυτή η κυβέρνηση κάνει ότι έκανε η προηγούμενη, τότε ναι να πάει στον αγύριστο.
Αν όμως αυτή η κυβέρνηση σταθεί δίπλα στους πληγέντες, όχι στα λόγια αλλά με πράξεις, αν δοθούν άμεσα χρήματα για να χτιστούν ξανά τα σπίτια όλων, αν η Βόρεια Εύβοια ενταχθεί σε πρόγραμμα ενίσχυσης στο θέμα του τουρισμού, αν προχωρήσουν οι αναδασώσεις όπως πρέπει, τότε ο Μητσοτάκης θα είναι μάγκας και από αυτό θα κριθεί και όχι από "τα νούμερα" του fb .