Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Έστω και με καθυστέρηση, σωστή η ανακοίνωση

ΕΠΣΕ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ

Έχει συμπληρωθεί ήδη ένας χρόνος από το ξέσπασμα της πανδημίας της νόσου Covid-19.  Για την προσαρμογή στα νέα δεδομένα αλλά και τη μείωση εξάπλωσης του ιού πάρθηκαν διάφορα μέτρα.
Το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία εμβολιασμού των πολιτών κατά του Covid-19. Πολλοί είναι αυτοί που  εκφράζουν τους προβληματισμούς τους για την ασφάλεια των εμβολίων. Το σημαντικότερο ίσως εργαλείο του ανθρώπου για την.....αντιμετώπιση της πανδημίας και την έναρξη της κοινωνική μας ζωής.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου  της Ε.Π.Σ. Ευβοίας θέλουν από την πλευρά τους να επισημάνουν την αναγκαιότητα του εμβολίου και παροτρύνουν όλα τα σωματεία ότι ο μοναδικός  δρόμος για την επαναφορά στην κανονικότητα και την επιστροφή στα γήπεδα είναι ο εμβολιασμός.
Με τη σωστή οργάνωση και χωρίς πανικό θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την πανδημία. Για να μπορέσει επιτέλους το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στο νομό μας  να ξεκινήσει χωρίς προβλήματα και παύσεις.
Παρακαλούμε θερμά τα σωματεία μας να ενημερώνονται για τα υγειονομικά πρωτόκολλα που είναι εν ισχύ, από τις επίσημες ανακοινώσεις της Ε.Π.Σ. Ευβοίας και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.