Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Ψυχραιμίαααααα!!!
Αυτό είναι ο κανόνας κι αφήστε τους άλλους να λένε τα δικά τους.
Έρχονται δύσκολες μέρες για μας τους Νεοδημοκράτες, αφού ο πρωθυπουργός κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης, "βάζει" στην κυβέρνηση τον κυρ Ανδρέα πρώην του ΟΛΝΕ, ο οποίος τα ξέρει όλα, τον άλλον κύριο Δημήτρη από την νότια Εύβοια, ειδικό επί Παγώνη και τον κυρ Γιώργο υπάλληλο του Δήμου, οι δύο ορκισμένοι ΣΥΡΙΖΑίοι πρώην ΠΑΣΟΚ και ο άλλος ΠΑΣΟΚ που... παρέμεινε ΠΑΣΟΚ, δηλαδή ΚΙΝΑΛ.

- Κυριάκο δεν μας λυπάσαι;;; Πλάκα έχει να τους κάνεις υφυπουργούς ή υπουργούς!!! Οι δικές μας πάντως πληροφορίες λένε πως θα τους κάνεις γραμματείς υπουργείων, όπως είχε βάλει ο ΣΥΡΙΖΑ τον κ. Αναγνωστάκη.......

- Πάντως για να γράφουμε και για αντιδράσεις, ο κ. Καλαβρής ο πρόεδρος των Γαλάζιων στα Μεσσάπια, έστειλε μήνυμα στο κόμμα και είπε πως έχει έτοιμη την παραίτηση!!!! Να γελάσουμε και λίγο κύριοι, αφού τα Συριζόπουλα θα είναι στα βαθιά γεράματα, όταν ο Μητσοτάκης δεν θα είναι πρωθυπουργός!!!

- Μας αρέσει το κόλπο κάποιων που δουλεύουν στον τομέα της υγείας οι οποίοι είχαν συνηθίσει με τις αναστολές και παρατάσεις στην εφαρμογή των νόμων. Ζητούν και πάλι παράταση προφανώς για να περνάνε αυτοί καλά και να βάζουν σε κίνδυνο τους άλλους, μόνο και μόνο για να μην εμβολιασθούν.

- Κύριοι γιατί δεν σας αρέσει η αναστολή εργασίας χωρίς μισθό, ενώ σας αρέσει η αναστολή με μισθό; Γιατί δεν σας αρέσει η υποχρεωτικότητα, αφού είναι και νομιμότατη και μάλιστα με την σφραγίδα της δικαιοσύνης στην οποία εσείς είχατε προσφύγει;

- Αυτή η κυβέρνηση καλά θα κάνει να εφαρμόζει τους νόμους, για να μην κριθεί αυτή "παράνομη" από τον λαό, όταν έρθει η ώρα. Αυτοί πάντως που αντιδρούν στο μέτρο της υποχρεωτικότητας, δεν ψήφισαν και δεν θα ψηφίσουν και τώρα ΝΔ. Αυτά για να μην λένε πως δεν θα ξαναψηφίσουν ΝΔ!!