Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και χρόνια σας πολλά. Πάει και το "Πάσχα του Καλοκαιριού", πέρασε κι αυτό και σιγά σιγά να βάζουμε τα κεφάλια μέσα, αφού τελειώνει και το Καλοκαιράκι το οποίο δυστυχώς ήταν μαύρο και αφήνει πίσω του πολλές πληγές.
Από αύριο Τρίτη θα μπούμε κι εμείς σε κανονικούς ρυθμούς στο θέμα των αναρτήσεων, για να σας αφήσουμε σήμερα να ξεκουραστείτε, αφού χθες όλες και όλοι θα το ρίξατε λιγάκι έξω.
Να ζητήσουμε μια συγνώμη από τους εορτάζοντες χθες, αφού δεν.... μπορέσαμε να τους στείλουμε τις ευχές μας. Βρισκόμασταν οικογενειακά σε χώρο όπου το σήμα του κινητού δεν το έβρισκες. Χρόνια σας πολλά λοιπόν και καλά.

- Εμείς δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα, να τα δούμε όλα θετικά και να γράφουμε πως όλα πάνε καλά στην πολιτική, στην αυτοδιοίκηση και στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στο ποδόσφαιρο. Τι θα έβγαινε όμως με αυτόν τον τρόπο; Θα χειροκροτούσαμε ο ένας τον άλλον και όλοι μαζί, θα κοροϊδεύαμε τον κόσμο.

- Γιατί λοιπόν ν΄ ακολουθήσουμε, αυτό που κάνουν οι πολλοί, μόνο και μόνο για να τα έχουν καλά και να κάνουν δημόσιες σχέσεις με όλους; Όχι δεν θα το κάνουμε. Θα γράφουμε την άποψή μας και σε όποιον αρέσει. Αυτό που δύσκολα θα καταφέρουν κάποιοι, είναι το να παριστάνουν τους καλούς, ενώ πραγματικά ανήκουν στην κατηγορία των επικίνδυνων, για την πολιτική, την αυτοδιοίκηση και το ποδόσφαιρο.

- Έχουμε αποδείξει πως μια συγνώμη φτάνει, αρκεί κάποιος να βρει την δύναμη να την πει, με όποιον τρόπο αυτός θα επιλέξει. Το να κάνουμε εμείς κωλοτούμπα, για να ικανοποιήσουμε τα βίτσια κάποιου, δεν παίζει σε καμία περίπτωση και θα δαπιστώσουν όλοι πως ούτε να χάσουμε έχουμε, αλλά ούτε και να φοβηθούμε.

- Όπως είχαμε γράψει εδώ και καιρό από την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021, το apopsignomi, θα μπει περισσότερο δυναμικά στο χώρο και αν θέλετε θα είναι σε κάθε γωνιά της Εύβοιας. Μετράμε λοιπόν όπως και στον στρατό πριν να φτάσουμε στο απολυτήριο. 20 και σήμερα μείνανε.