Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας.
Δυστυχώς εξακολουθούν κάποιοι να επενδύουν στην καταστροφή, αλλά και στον πόνο των πληγέντων. Είναι απίστευτο, αλλά ανάβουν κεράκια και κάνουν την προσευχή τους για να έχουμε φωτιές, πλημμύρες και σεισμούς, αλλά και να κάνει πάρτι ο κορονοϊός, μόνο και μόνο για να έχει χάσιμο η κυβέρνηση και ο περιφερειάρχης.
Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να κερδίσουν εκλογές και να διοικήσουν τον τόπο.
Αυτοί οι άνθρωποι πιστεύουν πως μπορούν να φέρουν στην Ελλάδα την δική τους πολιτική η οποία όμως πουθενά στον κόσμο δεν τα έχει... καταφέρει.
Αυτοί οι άνθρωποι ξεχνούν πως υπηρέτησαν τον τόπο και έφεραν το μπάχαλο σε όλη την Ελλάδα.
Αυτοί οι άνθρωποι ξεχνούν πως θρηνήσαμε στην θητεία τους, πολλά θύματα από φωτιές και πλημμύρες.
Η σημερινή κυβέρνηση είναι κοντά στους πολίτες και δίνει λύση στα προβλήματά τους και άλλοι είναι αυτοί οι οποίοι τρέχουν στα καμένα ή στις πλημύρες για να βγάλουν φωτογραφίες.


- Όλος τυχαία συναντήθηκαν στην Βόρεια Εύβοια τα συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ.  Μόνο που δεν έκλαιγαν μπροστά στις κάμερες. Δείτε μια χαρακτηριστική φωτογραφία και βγάλτε συμπεράσματα. Μιλάμε για πολύ κλάμα.

- Να μην ξεχνιόμαστε. Πότε θ΄ αρχίσει την ασφαλτόστρωση των κάθετων προς την παραλία  δρόμων στο Λευκαντί; Φυσικά και με τις βροχές δεν μπορεί να ξεκινήσει το έργο της ασφαλτόστρωσης, αλλά θα μπορούσε ν΄ αρχίσει ο εργολάβος, αφού υπάρχει δουλειά πριν πέσει η άσφαλτος. Άλλαξε ο σχεδιασμός;;;;

- Τελικά ποιος έχει την ευθύνη να ελέγξει αυτούς οι οποίοι τοποθετούν καρέκλες, διαφημιστικά και ότι άλλο μπορεί να φαντασθεί κανείς, για να κρατούν ελεύθερο τον χώρο μπροστά από τα μαγαζιά τους; Θα τους ελέγξει κανείς; Εμείς προτείνουμε κάτι πολύ απλό. Όποιος κάνει κάτι τέτοιο κι αφού οι αρμόδιοι δεν κάνουν κάτι, να αισθανθεί την απουσία πελατών, για να πάρει το μήνυμα.

- Αλήθεια αν αντί για καρέκλες, διαφημιστικά κλπ, είχε δέσει έναν σκύλο ή έναν γάιδαρο θα είχαμε ξεσηκωθεί ΝΑΙ ή ΟΧΙ;