Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

....σουτάκια

 - Το Κύπελλο της Εύβοιας πέρασε στην Β΄ φάση και τελείωσε και η 1η  αγωνιστική των πρωταθλημάτων Α΄ και Β΄ κατηγορίας και το Σαββατοκύριακο αρχίζει και το πρωτάθλημα της Γ΄ Κατηγορίας. Κι όμως ακόμη δεν είδαμε το νέο site της ΕΠΣΕ, το οποίο θα ήταν πανέτοιμο πριν κάποια χρόνια και σύμφωνα με τις δηλώσεις Ρέτσα στην Γενικη Συνέλευση της ΕΠΣΕ, σε λίγες μέρες θα το βλέπαμε, αφού το παρουσίασε κιόλας!!!! Πέρασαν μέρες, πέρασαν.... μήνες και ακόμη δεν το είδαμε.

- Ας μη γελιόμαστε όμως. Ακόμη και με το γνωστό λεωφορείο να το έφερναν θα είχε φτάσει, εκτός κι αν μας πούνε πως και γι΄ αυτό φταίει ο Παπακωνσταντίνου. Να θυμίσουμε πως αυτόν που είχε αναλάβει την κατασκευή του site τον είχε χαρακτηρίσει ασυνεπή ο κ. Ρέτσας και ευχόμαστε να μην χαρακτηρίσει ασυνεπή και τον άνθρωπο στον οποίο ο κ. Ρέτσας ανέθεσε την κατασκευή του site.

- Πολυβόλο η ομάδα του ΣΤΑΥΡΟΥ, αφού κέρδισε με 9 - 1 την ΟΠΑ ΑΙΔΗΨΟΥ. Ο προπονητής κύριος Σταύρος Σταθαράς μόνο ευχαριστημένος μπορεί να είναι με τέτοιες εμφανίσεις και θέλει να μην πάρουν αέρα τα μυαλά των ποδοσφαιριστών του, αλλά να συνεχίσουν να δουλεύουν για να φτάσου στον στόχο.

- Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα, αφού κέρδισε το γειτονικό ΠΡΟΚΟΠΙ με 2 - 1. Το Μαντούδι έχει στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α΄ κατηγορία.