Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας, αν και τα πράγματα δεν πάνε καλά με τον κορονοϊό, αφού χθες είχαμε σχεδόν 5.500 κρούσματα!!!
Τελικά "πεθαίνουμε ως Έλληνες"!!! Αυτή είναι η αλήθεια και δεν μας φταίει κανείς άλλος. Ανεμβολίαστοι γιατί έτσι γουστάρουν κάποιοι, κυκλοφορούν χωρίς μάσκα πολλοί, πουλάμε τρέλα και βρίσκουμε μαϊμού πιστοποιητικά εμβολιασμού αρκετοί, τρέχουμε χωρίς κανένα μέτρο στα γήπεδα και στα κέντρα διασκέδασης και γενικώς ....λειτουργούμε ως Έλληνες και τελικά "πεθαίνουμε ως Έλληνες" και ζήτω μας.

- Αλήθεια γιατί μας φταίνε οι ειδικοί, γιατί μας φταίει η κυβέρνηση, γιατί μας φταίνε τα νοσοκομεία; Έχουμε ή δεν έχουμε όλοι ευθύνη; Γιατί δεν αναλαμβάνουμε την ευθύνη μας. Ας μη γελιόμαστε. Ελάχιστοι είναι αυτοί που τηρούν τα πρωτόκολλα και να είσθε βέβαιοι πως και κρούσματα θα έχουμε και τάφους θα γεμίζουμε καθημερινά.

- Βγαίνει ο κ. Αναγνωστάκης και κατηγορεί τον κ. Μπένο και την επιτροπή ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας και μας λέει πως δεν αναγνωρίζει την επιτροπή!!! Κύριε Αναγνωστάκη κάνατε πάλι φάουλ κι επειδή ήταν στην περιοχή είναι πέναλτι. Δεν είσθε εσείς Περιφερειακή Αρχή, αλλά η παράταξη του κ. Σπανού και η οποία αναγνωρίζει τον κ. Μπένο και την επιτροπή, όπως το ίδιο κάνει και η Δημοτική αρχή.

- Κύριε Αναγνωστάκη εσείς δεν λέτε πως λέτε ΝΑΙ σ΄ αυτά που ζητάνε οι δημοτικές αρχές; ΝΑΙ λέει στην επιτροπή Μπένου ο δήμαρχος κ. Τσαπουρνιώτης και το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Λίμνης, Αγίας Αννας, Μαντουδίου και να μην ξεχνάτε πως ο κ. Τσαπουρνιώτης δεν είναι ΝΔ.......

- Κύριε Αναγνωστάκη, ακολουθήστε την γραμμή ΣΥΡΙΖΑ και το αποτέλεσμα θα το δείτε την ώρα της κάλπης, σε όποια κάλπη θα ζητήσετε την ψήφο των πολιτών.

- Η αντιπολίτευση στο Δήμο Χαλκιδέων, ανακάλυψε πως το κέντρο της Χαλκίδας είναι στο πρώην πεδίο βολής δίπλα στο νέο νοσοκομείο!!!! Γιατί το λένε αυτό; Για να μην κατασκευασθούν εκεί τα νέα κτίρια και να μεταφερθούν εκεί οι φυλακές Χαλκίδας.

- Οι κύριοι Παγώνης, Καθαροσπόρης και Καλαθέρης δεν θέλουν τη μεταφορά, γιατί αν την ήθελαν, θα το είχαν κάνει, όταν διοικούσαν τον Δήμο αυτοί ή όταν κυβερνούσαν τα κόμματά τους. Κύριοι κάνετε μεγάλες προσπάθειες να μην γίνει τίποτα, αλλά ο κ. Παγώνης στο τέλος τα χαρακτηρίζει ΟΛΑ, ως δικά του έργα.