Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

....σουτάκια

 - Ας μην κοροϊδευόμαστε. Στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας της Εύβοιας, ξεκίνησαν με στόχο να το κατακτήσουν 3 ομάδες και οι οποίες έριξαν χρήμα και προχώρησαν σε μεταγραφές που χαρακτηρίσθηκαν βόμβες και άλλα τέτοια ....χαριτωμένα.

- Ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ ήταν η μία ομάδα η οποία βρήκε χρήμα και το έριξε κι αν θα δείτε την 11άδα θα διαπιστώσετε πως αυτά που γράφουμε είναι αλήθειες. Προπονητής από την αρχή της ποδοσφαιρικής χρονιάς 2021 - 2022 δεν ήταν πλέον ο κ. Κρόκος το έργο του οποίου το είδαμε όλοι, αλλά ο κ. Αλεξανδρής. 

- Τ΄ αποτελέσματα δεν είναι καλά, αφού αποκλείσθηκαν από τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ στο κύπελλο με το απίστευτο 6 - 1, αλλά δεν κέρδισαν και τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ του κ. Κρόκου στο πρωτάθλημα και έχασαν και από την Χαλκίδα μέσα στην ΑΜΑΡΥΝΘΟ εύκολα με 0 -2.  Δεν λες και καλό ξεκίνημα το να έχεις σε 4 αγώνες πρωταθλήματος 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα και φυσικά να είσαι και εκτός από την συνέχεια του κυπέλλου.

- Η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ είναι η άλλη ομάδα, η οποία δεν βρήκε χρήμα από κάπου, αφού ο πρόεδρός της έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη και έβαλε πλώρη για το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Κράτησαν προπονητή τον κ. Ζέρβα ο οποίος μια χαρά τα πήγε την χρονιά που πέρασε και από τότε που ανέλαβε την ομάδα και γενικώς κάνει καλή δουλειά στις ομάδες που πάει. Καλές μεταγραφές έκανε η ομάδα και το παλεύει.
Δεν ξέρουμε αν ο κ. Ζέρβας μπορεί να πείσει τους πάντες, πως δεν μπορεί η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ να γίνει υπερομάδα από την μια στιγμή στην άλλη, αλλά θα πρέπει σιγά σιγά να "προσθέσει κιλά" στην φανέλα της, ώστε να αποκτήσει το ειδικό βάρος ως ομάδα. Υπάρχουν ομάδες στο πρωτάθλημα οι οποίες έχουν αυτό το ειδικό βάρος και αυτές είναι ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ και ο ΑΠΟΛΛΩΝ Ερέτριας.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ φυσικά και θα έχει πάντα στόχο το πρωτάθλημα σε όποια  κατηγορία κι αν παίζει και φυσικά έχει το ειδικό βάρος της φανέλας περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα. Κανένα άλλο σχόλιο για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αφού έχουμε γράψει πως δεν θα σχολιάζουμε τίποτα για την ομάδα.