Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα καλή Κυριακή και να είσθε καλά στην υγεία σας. Είπαμε Κυριακή να μην το κουράζουμε πολύ, αλλά φαίνεται πως κάποιοι το κάνουν επίτηδες, για να έχουμε να γράφουμε.
Η παράγκα ζει και βασιλεύει κύριοι και τώρα δεν μπορείτε να κρυφτείτε πίσω από το δάχτυλό σας.
Στο χωριό μου λένε πως όταν "δεν γυρίζει" ένα παιχνίδι με τίποτα, βάζεις σε λειτουργεία "την παράγκα" και το γυρίζεις.
Ρόμπες ξεκούμπωτες έγιναν χθες ΟΛΟΙ.
Δεν υπάρχει δικαιολογία για κανέναν από αυτούς που είχαν την ευθύνη για τον αγώνα ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ - ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ.
Αν αυτό είναι το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο, τότε φωνάξτε τον κ. Βασίλη Βούλγαρη και δώστε του μια τιμητική πλακέτα, γιατί είχε το θάρρος να σας τα πει δημόσια.
Ξέρετε τι είναι να τρώνε ξύλο διαιτητές, να κάνουν ντου παράγοντες στον αγωνιστικό.....
χώρο;
Παράγοντες να βρίζουν διαιτητές και οικογένειες και να απειλούν;
Ξέρετε τι είναι αυτή την βία να την επιβραβεύει η ΕΠΣΕ;
Δεν σας παίρνει κύριοι.
Θέλετε τους διαιτητές υπάκουους και χεσμένους;
Θέλετε τους διαιτητές προσκυνημένους;
Θέλετε τους διαιτητές να εκτελούν εντολές;
Κάποτε είχαμε πει στον κύριο Ρέτσα, να οδηγηθούν οι διαιτητές σε αποχή και να μην σφυρίζουν παιχνίδια ομάδων των οποίων οι παράγοντες ασκούν βία και τρομοκρατούν διαιτητές. Κύριε Ρέτσα, αν δεν είσθε στην παράγκα, τότε ξηλώστε την.
Μην μασάτε τα λόγια σας. Πριν λίγες μέρες είχαμε πάλι τα ίδια.
Η ατιμωρησία στο μεγαλείο της. 
Αν τελικά συμφωνείτε με τα όσα έλεγε ο κ. Βούλγαρης, δώστε τα πρωταθλήματα εκεί που θέλετε και μην ταλαιπωρείτε, παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές.
Αλήθεια από που σας κρατάνε κάποιοι και τους έχετε στην ασυλία;
Λοιπόν θα περιμένουμε να βρείτε το θάρρος και να πείτε την αλήθεια.
Μέχρι τότε εμείς λέμε πως πρέπει η ομάδα που είναι υπότροπος να τιμωρηθεί τώρα και να δώσει μακριά από την έδρα της τουλάχιστον 5 αγωνιστικές.
Όσο για τον παράγοντα ο οποίος κάνει τα όσα κάνει να τιμωρηθεί με τουλάχιστον 2 χρόνια απαγόρευσης, όχι για τους αγωνιστικούς χώρους, αλλά να μην πλησιάζει το γήπεδο.
Αν όμως από κάπου σας κρατάει, πείτε το να το μάθουν ΟΛΟΙ και απολαύστε τον βιασμό του ποδοσφαίρου.
Και κάτι ακόμη. Δεν διοικεί το ποδόσφαιρο ο κ. Παπακωνσταντίνου. Απουσιάζει από αυτό τα τελευταία χρόνια, αλλά φαίνεται πως ακόμη και από το μακρινό Μαϊάμι σας τρομάζει, αφού χθες σ΄ αυτόν αναφερόταν ο μόνιμος μπουκαδόρος των γηπέδων.
Έτσι όπως το πάτε θα μας πείτε πως ο κ. Κασομούλης, υπήρξε κολλητός του Παπακωνσταντίνου και όχι ας πούμε του Πίσχινα. Εμείς έχουμε μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπό του και δεν διστάζουμε να γράψουμε και τα θετικά και τ΄ αρνητικά του.
Ήξεραν ΟΛΟΙ την προϊστορία του κυρίου Κασομούλη με τον μόνιμο πλέον μπουκαδόρου και σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να ορισθεί σ΄ αυτόν τον αγώνα.
Ραντεβού το απόγευμα με τους αγώνες και ευχόμαστε χωρίς άλλα παρατράγουδα.
Για τον διαιτητή κύριο Κασομούλη, θα γράψουμε την Δευτέρα, πιστεύοντας πως μέχρι τότε και ο ίδιος θα βρει έναν τρόπο να εξηγήσει κάποια πράγματα, γιατί και έμπειρος είναι και δεν έχει ανάγκη από προστάτες.