Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Εμείς μάλλον δεν κινδυνεύουμε από τον κορονοϊό, αλλά από την βλακεία αυτών που προσπαθούν να ξεχάσουν πως επικοινωνιακά τρώνε σφαλιάρες και ο μπάρμπα Στέλιος τους έχει αποδείξει, πως όταν γράφεις αλήθειες, τους δήθεν επικοινωνιολόγους τους έχεις για πλάκα και τους ξεβρακώνεις.
Επειδή πρέπει να αντιδράσει και ο μπάρμπα Στέλιος όταν κάποιοι συκοφαντούν κρυμμένοι πίσω από χορηγούς και μισθούς, θα γράψουμε πως εμείς δεν πληρώνουμε για να αποκτήσουμε γνωριμίες στην περιοχή και να έχουμε.... πρόσβαση στην τοπική κοινωνία.
Εμείς δεν θα γίνουμε φερέφωνα κανενός χορηγού ή των εκπροσώπων τους.
Θα μπορούσαμε να παρέμβουμε με τον δικό μας τρόπο και να χάσουν και την θέση τους και τον μισθό τους. Δεν θα το κάνουμε, αν και φέρθηκαν χυδαία εναντίον μας και εναντίον του μπάρμπα Στέλιου.
Ένα μήνυμα θα στείλει ο μπάρμπα Στέλιος και προς αυτούς που αν θέλετε συναδελφικά δεν στάθηκαν στο ύψος τους.
Κύριοι δεν ζήτησα την στήριξή σας στο θέμα, αλλά περίμενα να μην φτάσετε στο σημείο που φτάσατε και να ρίχνετε  όλες τις ευθύνες πάνω στον κ. Αλεξανδρή.
Ναι το λάθος του ήταν που δέχθηκε ν΄ αναλάβει τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΌ, αφού δεν ήξερε το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και τα παιχνίδια κάποιων. Δεν έφταιγε όμως αυτός, επειδή πολλοί ήταν αυτοί που ήθελαν άλλον προπονητή!!!
Μου έγραψε ένας φίλος: " Αφού έφυγε ο Αλεξανδρής και ήρθε ο Μεθενίτης, θα δεις πως όλοι θα δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό και θα είναι άλλη ομάδα"!!!
Καλέ μου φίλε, θα γράφω πάντα την άποψή μου. Υπάρχει και Θεός. Τα ίδια έλεγαν κι αυτοί που "έφαγαν" τον Τοκπασίδη και είδες τ΄ αποτελέσματα.
Καλημέρα