Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

....σουτάκια

 -  Τελικά θα διεξαχθεί αύριο ο αγώνας Κυπέλλου ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ - ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ή θα έχουμε νέα αναβολή; Θα διεξαχθούν οι αγώνες για τα πρωταθλήματα υποδομών ή θα τ΄ αφήσουμε για τον Δεκέμβριο; Εμείς ερωτήσεις κάνουμε και το έχουμε ξαναγράψει, πως δεν περιμένουμε απαντήσεις. Πάντως ακούσθηκε πως ....τουλάχιστον στα πρωταθλήματα υποδομών δεν θα έχουμε παρατράγουδα.

- Δεν ξέρουμε ποιους εκπροσωπεί ο συντάκτης αυτής της ανακοίνωσης και δεν μας ενδιαφέρει και το ποιος είναι. Εμάς μας την έστειλε ένας κύριος και απλά ρωτάμε. Αυτή η ανακοίνωση βρίσκει σύμφωνους, διοίκηση, ποδοσφαιριστές, προπονητές και τους πραγματικούς φίλους της ομάδας;

Χαλκιδαρα για μια ζωη
14 Νοεμβρίου στις 7:48 μ.μ.  · 
•ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ•
Το σημερινό παιχνίδι θεωρείτε πόλεμος!
Πόλεμος για την διοίκηση!
Πόλεμος για τους παίχτες!
Πόλεμος για τον κόσμο!
ΕΜΜΕΤΙΚΗ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ! 
Εδώ και πολλά χρόνια ζούμε σε ένα παράλογο κλίμα, βρισκόμαστε σε τοπικό και η συμπεριφορά απέναντι μας, από τα χωριά κ διαιτητές είναι αδιανόητη! 
Σήμερα ζήσαμε τρέλα πράγματα, οποίος ήταν γήπεδο ξέρει κ οποίος δεν ξέρει να ενημερωθεί!
Αυτό π τράβηξε σήμερα ο κύριος Ντούρας και η παρέα του, θα το παθαίνει οποίος δεν σέβεται την ΧΑΛΚΙΔΑ από δω και πέρα!
Δεν θα ανεχτούμε ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ κάτι τέτοιο, αλλιώς να φωνάζετε τα μπατσικα όπως σήμερα να σας μαζεύουν κ να φεύγετε όλοι με κλωτσιές! 
Θα γίνουμε σκιές όλων σε όποιον δεν ξέρει τι πάει να πει ΧΑΛΚΙΔΑ, η Εύβοια είναι μικρή κ εμείς μεγάλη ομάδα! Φροντίστε να το καταλάβετε!
Υ.Γ έχουμε δείξει εξαρχής ότι εμπιστευόμαστε την διοίκηση και θα συνεχίζουμε να το κάνουμε! Αυτό π ζητάμε είναι να μην αντιμετωπίζουν τον κόσμο σαν θύτη, η συμπεριφορά του κόσμου σήμερα ήταν κ ήρεμη μπροστά σε αυτό π αντικρίσαμε!
Όσο και να θέλουν να διαλύσουν την ομάδα δεν θα καταφέρει κάνεις ! όσο λάσπη κ πόλεμο να κάνουν δεν θα καταφέρουν τίποτα απ’το να δυναμώνουμε!
Υ.Γ ένα τεράστιο Μπραβο στην θύρα 3, και στην νέα αυτη κυανομαυρη γενιά! Τα καλύτερα έρχονται!

- Αλήθεια, με αυτές τις ανακοινώσεις το Σαββατοκύριακο θα συνεχιστούν τα πρωταθλήματα; Η ΕΠΣΕ και η Επιτροπή Διαιτησίας θα κάνουν πως δεν άκουσαν και δεν είδανε; Θα αντιδράσουν;