Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ/ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Α.Π.Σ. Παντριαδικός 1η ανακοίνωση

Σήμερα δυστυχώς γίναμε μάρτυρες σε σκηνές που παραπέμπουν σε άλλες εποχές, σε σκηνές απόλυτης αλητείας.
Επίθεση στον διαιτητή του αγώνα εντός αγωνιστικού χώρου από παράγοντα, μπράβοι απείλησαν φιλάθλους μας διότι διαμαρτύρονταν για αυτά που έβλεπαν.
Κύριοι, τέτοιες συμπεριφορές οι οποίες απαξιώνουν τον αθλητισμό και το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο δεν μπορεί να γίνονται άλλο αποδέκτες! Θα μας βρίσκουν έμπρακτα αντιμέτωπους!
Ευτυχώς υπήρξε παρατηρητής αγώνα και ευελπιστούμε πως οι αρμόδιοι θα.... εφαρμόσουν τον αθλητικό νόμο, δίνοντας ηχηρό μήνυμα ενάντια σε τέτοιου είδους συμπεριφορές.

ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

"Με μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση του σωματείου Παντριαδικός για όσα συνέβησαν στο χθεσινό μεταξύ μας παιχνίδι. Εν συντομία τονίζουμε τα εξής:

Α) Όπως γράψαμε και στο φύλλο αγώνος ζητήσαμε συγνώμη για την είσοδο του παράγοντα μας στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την λανθασμένη απόφαση μη καταλογισμού πέναλτυ στον διαιτητή (η οποία αργότερα άλλαξε από τον ίδιο και δόθηκε σωστά το πέναλτυ).

Β) Σήμερα επίσης μάθαμε ότι έχουμε προσλάβει και μπράβους (μεγαλώσαμε ως ομάδα δηλαδή) και απειλούμε φιλάθλους αντίπαλης ομάδας. Νομίζουμε ότι περί τούτου δεν χρειάζεται περαιτέρω να εξηγήσουμε κάτι διότι η έλλειψη σοβαρότητας όταν γράφονται οι ανακοινώσεις τις οδηγεί στα όρια της γελοιότητας και της αισχρότητας.

Γ) Δεν αναφέρετε πουθενά για τις ευχαριστίες που μας δώσατε για την φιλοξενία και τις ευχές για την συνέχεια του πρωταθλήματος (τις ξεχάσατε μάλλον) και

Δ) Ο αποκλειστικός υπεύθυνος για όσα συνέβησαν σε ένα ομολογουμένως ήσυχο παιχνίδι είναι ο διαιτητής του αγώνα κ. Γεώργιος Κασομούλης από τον οποίο έχουμε φρικτά παράπονα, διότι από τα τέσσερα πέναλτυ που έγιναν υπέρ της ομάδας μας έδωσε το ένα και αργότερα και το δεύτερο (αλλάζοντας την αρχική του απόφαση). Στην διάθεση σας το βίντεο του αγώνα. Εξυπακούεται ότι δεν επιθυμούμε τον ορισμό του σε κανέναν αγώνα μας.

ΥΓ1: Κύριοι παράγοντες του Παντριαδικού σας ευχόμαστε ολόψυχα να ανεβείτε σε εθνικές κατηγορίες για να νιώσετε την πραγματική φιλοξενία από μπράβους όπως έχουμε νιώσει εμείς τα χρόνια που παίζαμε στα γήπεδα της Δ’ Εθνικής.

ΥΓ2: Και σε τελική ανάλυση όταν κερδίζεις 0-2 στο 90′ λεπτό του αγώνα και έρχεσαι 2-2 καλύτερα να κοιταχτείς στον καθρέπτη και να δεις τι δεν πήγε σωστά… Καλή συνέχεια!’.


Α.Π.Σ. Παντριαδικός  · 2η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Κύριοι,
Θα έπρεπε να είχατε σκεφτεί στην προκειμένη περίπτωση την λαϊκή ρήση “η σιωπή είναι χρυσός". Δυστυχώς για εσάς δεν το πράξατε και εκτεθήκατε. 
Εκτεθήκατε γιατί παραδέχεστε ότι η αρχική απόφαση του διαιτητή ήταν να υποδείξει άουτ και όχι πέναλτι. (Τον τρόπο που άλλαξε γνώμη ο διαιτητής τον είδαμε όλοι.) 
Η παραπάνω φωτογραφία είναι η απόδειξη πως η πρώτη απόφαση του διαιτητή ήταν η σωστή καθώς είναι ξεκάθαρο πως πέναλτι ΔΕΝ υπάρχει.
ΥΓ1: Εσείς που έχετε παίξει σε Εθνικές κατηγορίες φαίνεται πως υιοθετήσατε άριστα αυτές τις τακτικές. Εμείς έχουμε άλλη φιλοσοφία για τον αθλητισμό.
ΥΓ2:  Σε ποια παράγραφο του αθλητικού νόμου αναφέρετε  ότι σε περίπτωση εισβολής παράγοντα στον αγωνιστικό χώρο με προφανή σκοπό την επίθεση σε διαιτητή, ζητώντας συγνώμη απαλλάσσεται από τις προβλεπόμενες ποινές;! Καλή συνέχεια!