Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

...σουτάκια

 - Όταν μια ομάδα είναι οργανωμένη και φυσικά διεκδικεί την νίκη στον αγωνιστικό χώρο, προχωράει και σε σοβαρές ανακοινώσεις και δεν θα χρειασθεί ποτέ να έχει τραμπούκους για να μπουκάρουν στα γήπεδα, να απειλούν και να βρίζουν διαιτητές και αντιπάλους. Μια τέτοια ομάδα είναι και ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ και τους αξίζουν.... συγχαρητήρια.

- Στην ομάδα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Αφρατίου κάτι δεν πάει καλά, αφού όλα δείχνουν πως υπάρχουν πολλοί "προπονητές" και λίγοι ποδοσφαιριστές. Την Κυριακή το μεσημέρι η ομάδα έχασε από τον ΜΕΣΑΠΠΟ με 2 - 5, αλλά το σκορ θα ήταν μεγαλύτερο αν κάτω από τα δοκάρια δεν υπήρχε ο τερματοφύλακας Μαργέτης, ο οποίος μέχρι την ώρα που τραυματίστηκε είχε πιάσει τα άπιαστα. Πρόεδρε, πάρε αποφάσεις και προχώρα από την αρχή. Ένας πρέπει να είναι ο προπονητής και αυτός να κάνει κουμάντο.

- Κανένας έλεγχος σε αυτούς που πάνε στα γήπεδα χωρίς μάσκες και χωρίς πιστοποιητικά και δεν μιλάμε μόνο για τους φιλάθλους, αλλά και γι΄ αυτούς που είναι εντός γηπέδου. Προπονητές, αναπληρωματικοί, παράγοντες, φωτογράφοι και άνθρωποι της ενημέρωσης κυκλοφορούν χωρίς μάσκες και χωρίς κανέναν έλεγχο. Ποιος έχει την ευθύνη.