Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν σήμερα.
Ένα ακόμη Σαββατοκύριακο πέρασε και μακάρι να πέρασε όμορφα για όλους σας.
Πάντως οι σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ, δούλεψαν αρκετά ο καθένας για τον υποψήφιο στον οποίο πίστεψε.
Όλοι πάντως οι υποψήφιοι μιλούσαν για ΠΑΣΟΚ και κανένας για ΚΙΝΑΛ. Την άλλη Κυριακή στις 12 Δεκεμβρίου θα έχουμε τον νέο ....πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, οπότε ο αγώνας των συντρόφων θα συνεχιστεί αυτές τις μέρες και θα δούμε τις συμμαχίες που θα προκύψουν.

- Ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ έδωσε αέρα νίκης στον Ανδρουλάκη, αλλά δεν πρέπει να σταματήσουν τον αγώνα τους και για την Β΄ Κυριακή, αφού ο Γιωργάκης θα χρησιμοποιήσει πολλούς τρόπους και πολλά μέσα, για να κερδίσει και να οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ με την όπισθεν, αφού μόνο ως αστείο μπορούμε να δεχθούμε πως ο ίδιος σηματοδοτεί την ανανέωση!!!

- Οι σύντροφοι που ψήφισαν Λοβέρδο την Α΄ Κυριακή, τώρα πρέπει με την ψήφο τους να μην επιτρέψουν πισωγυρίσματα και να δώσουν το μήνυμα για την πραγματική ανανέωση. Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι το κόμμα μας, αλλά στην πολιτική  πρέπει να βλέπουμε μπροστά και όχι να κάνουμε πολλά βήματα πίσω.

- Πάντως στην Εύβοια σε κανένα εκλογικό κέντρο δεν είδαμε πρώτο τον Γιωργάκη Παπανδρέου και αν δεν κάνουμε λάθος στα περισσότερα είναι 3ος, αλλά όχι καταϊδρωμένος, αφού ο Γιωργάκης δεν ιδρώνει ποτέ και για τίποτα.

- Αυτοί οι οποίοι γράφουν διάφορα και προσπαθούν να προπαγανδίσουν υπέρ του Γιωργάκη κι εδώ στην Εύβοια, γιατί συνεχίζουν; Δεν είδαν πως ακόμη και στο χωριό τους ο Γιωργάκης ήρθε 3ος;;;;;  Αφού δεν μπορέσατε να τον στηρίξετε στο χωριό σας, θα τον στηρίξετε κι αλλού;.

- Αλήθεια ο Γιωργάκης θα πάει τώρα να σταθεί απέναντι στον Ανδρουλάκη, σε μια τηλεοπτική μονομαχία ή θα συνεχίσει να φοβάται και θα πάει σε καμιά αίθουσα με κολλητούς του;;;;

- Η Εύβοια στηρίζει Ανδρουλάκη, όπως και όλη η Ελλάδα και οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ ξέρουν πως είναι η μόνη ελπίδα για το κόμμα τους.