Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Καλημερούδια και χρόνια πολλά στον Νίκο, την Νίκη κλπ.
Φωνάζει η ΣΚΕΠΑΣΤΗ, αλλά  ποιος θα την ακούσει;
Έκανε λέει αίτημα για αναβολή του αγώνα, εξ αιτίας κρουσμάτων κορονοϊού και δεν έγινε δεκτό!!
Σιγά την έκπληξη κύριοι της Σκεπαστής. Αν στέλνατε ένα αίτημα με μια βεβαίωση φαρμακοποιού θα γινόταν αμέσως δεκτό.
Αν στέλνατε ένα αίτημα και λέγατε πως έβρεχε την Παρασκευή και το γήπεδο έχει νερά, πάλι θα γινόταν δεκτό, αλλά το καλύτερο όλων θα ήταν μαζί με το αίτημα να στέλνατε κι ένα ευχαριστήριο προς τους διοικούντες και να λέγατε ένα μεγάλο μπράβο για τον τρόπο που διοικούν, για τον τρόπο που.... εξυπηρετούν τα σωματεία κλπ, τότε θα μπορούσε να κάνουν δεκτά τα πάντα.
Στο μέλλον να ξέρετε. Πάτε στον φαρμακοποιό του λέτε να σας δώσει μια βεβαίωση πως είχατε 17 κρούσματα ή πως το σύστημα δεν άνοιγε και δεν μπόρεσε να σας κάνει τα τεστ και όλα καλά και άγια, αφού υπάρχει και δεδικασμένο!!!
Λοιπόν τι λέγαμε;
Στην ΕΠΣ Εύβοιας είναι οι περισσότεροι αρνητές του εμβολίου και μη μας πείτε όχι.
Ειδικά στους διαιτητές πρέπει να έχουμε το Πανελλήνιο ρεκόρ!!!!!!
Οι διαιτητές που ελέγχουν το υγειονομικό πρωτόκολλο για τα τεστ, τους εμβολιασμένους και τους νοσήσαντες, είναι αρνητές ή ανεμβολίαστοι για κάποιους λόγους. Αυτούς ποιος τους ελέγχει; Τους παρατηρητές αγώνων, αλλά και διαιτησίας, ποιος τους ελέγχει;
Μπάχαλο κυρίες και κύριοι και δεν θ΄ αργήσει η ώρα που θα έρθουν τα χειρότερα.
Λοιπόν κύριοι της Σκεπαστής, αλλά και οι άλλοι των σωματείων που διαμαρτύρονται, ηρεμήστε. Κόψτε "τις κακές παρέες" πείτε ένα μπράβο ή ένα ζήτω και όλα τα αιτήματά σας θα ικανοποιηθούν.
Θέλετε παράδειγμα;
Αγώνας που αναβλήθηκε για κάποιο λόγο, πρέπει να διεξαχθεί εντός κάποιων ημερών και όχι εντός κάποιων μηνών!!!!!!
Όταν όμως είσαι προσκυνημένος, υπάρχει περίπτωση να τον κερδίσεις και στα χαρτιά, ακόμη κι όταν εσύ προκάλεσες την αναβολή!!!!!!!