Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022

....σφηνάκια

 - Την δουλειά σου και την δουλειά μας, αγαπητέ κύριε και δεν πρέπει να θυμώνεις. Εμείς ακολουθούμε την δική σου πρακτική, αλλά με διαφορετικά εργαλεία και άλλες προσβάσεις. Θα κριθούμε όλοι στο τέλος. Θα δούμε ποιος έχει την δυνατότητα και την δύναμη να παλέψει για να πετύχει τους στόχους του. Εσύ έκανες τις επιλογές σου κι εμείς τις δικές μας. Εμείς παίξαμε καθαρά κι... εσύ κουτοπόνηρα. Τώρα θα παίξουμε κι εμείς "βρώμικα" για να καταλάβεις, το πως είναι να μην είσαι ντόμπρος.

- Φάνη Χρόνια Πολλά και με υγεία για σένα και την οικογένειά σου. Εμείς συνεχίζουμε και πιστεύουμε σ΄ εσένα και αυτός είναι ο λόγος που θέλουμε να σου πούμε να προσέχεις, γιατί πάντα υπάρχουν άνθρωποι που είναι κοντά μας και θέλοντας να δείξουν το κάτι παραπάνω, μας δημιουργούν προβλήματα και παζαρεύουν πρόσωπα και καταστάσεις. Φάνη θα τους αποκαλύψουμε, όταν έρθει η ώρα.

- Τελικά τι έγινε εκεί στα Ψαχνά; Γιατί ενόχλησε η παρουσία του δημάρχου κυρίου Ψαθά και της Δημοτικής Αρχής στα μηχανήματα που προσφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας, αλλά δεν ενόχλησε η παρουσία της κυρίας, που φυτεύτηκε ως υποψήφια βουλευτής στην Εύβοια, στην χορηγία ιδιωτών στο ΑΤ Ψαχνών;;;;; Εμείς το στοίχημα το βάζουμε από τώρα. Καμία τύχη δεν θα έχει αυτή η υποψηφιότητα, γιατί "την φύτεψαν" σε λάθος εποχή!!!!!