Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

....σφηνάκια

 - Την καλημέρα μας στους κατοίκους του οικισμού  ΠΑΝΟΡΑΜΑ και να ξέρουν πως μετά από πολλές πολλές δεκαετίες έπρεπε να εκλεγεί δήμαρχος η Βάκα για να τους τακτοποιήσει το θέμα του νερού, το οποίο αυτοί που παριστάνουν σήμερα τους καλούς και τους πονόψυχους δεν είχαν κάνει απολύτως τίποτα. Είναι γεγονός πως θα συνδεθείτε στο δίκτυο μετά από ενέργειες αυτής της Δημοτικής Αρχής. Αυτό το έχουν καταλάβει οι κάτοικοι σε ποσοστό σχεδόν 99% και απέμεινε ένας να κραυγάζει, αλλά δυστυχώς αποδείχθηκε πως μια χαρά χρησιμοποιούσε το νερό του ιδιώτη, το οποίο ....χαρακτήριζε ακατάλληλο και δεν το πλήρωνε για χρόνια.

- Υπεύθυνη για την ύδρευση κύριοι είναι η ΔΕΥΑΧ και όχι ο Δήμος ή κάποιος ιδιώτης. Κανένα όμως δικαστήριο δεν έβγαλε απόφαση κατά της ΔΕΥΑΧ ή κατά του ιδιώτη και καμία μήνυση δεν κατέθεσαν οι κάτοικοι της περιοχής σε ποσοστό 99%. Ο ιδιώτης που προμήθευε νερό την περιοχή έχει καταθέσει μηνύσεις κατά συγκεκριμένου ανθρώπου για παράνομη σύνδεση και κλοπή νερού και άλλα τέτοια.

- Θα θυμίσουμε πως την σύμβαση με τον ιδιώτη για να προμηθεύει νερό στους κατοίκους την έκανε ο τότε δήμαρχος κ. Παγώνης, όταν διοικούσε τον δήμο το δίδυμο Παγώνη/Καθαροσπόρη και να μην ξεχνάμε πως η σύζυγος του ιδιώτη που παρείχε νερό στους κατοίκους του ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ήταν υποψήφια κοινοτική σύμβουλος και εκλέχθηκε με το ψηφοδέλτιο Καθαροσπόρη και όχι της Βάκα. Αλήθεια τότε δεν ήξερε τίποτα ο κ. Καθαροσπόρης και ο κύριος Καραμούζης που προσπάθησε να σηκώσει ψηλά το θέμα;;;

- Εμείς λέμε πως καλά έκανε ο κ. Παγώνης και υπέγραψε έστω και παράνομα την σύμβαση που υπέγραψε με τον ιδιώτη το 2018, αλλά απορούμε γιατί δεν λένε κάτι η ραδιοφωνατζήδες γι΄ αυτή την παρανομία.  Τι αλήθεια ενόχλησε τον κ. Καραμούζη και τα παπαγαλάκια; Τους ενόχλησε και "ανακάλυψαν" το θέμα, μόλις η εκλεγμένη με το δικό τους ψηφοδέλτιο, σύζυγος του ιδιώτη που δίνει νερό στους κατοίκους, δήλωσε ανεξάρτητη στο Κοινοτικό Συμβούλιο Χαλκίδας!!!!!

- Κύριε Καραμούζη εσείς ξέρετε καλά, πως αυτή η Δημοτική Αρχή είχε ξεκινήσει να εντάξει το έργο στο ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ και προφανώς είπατε να κάνετε λίγο θόρυβο. Δεν θα σας πιστέψει πάντως κανείς γιατί ότι κάνατε το κάνατε τώρα και από την ώρα που δήλωσε ανεξάρτητη η σύζυγος του ιδιώτη προμηθευτή νερού. 

- Κλείνοντας ρωτάμε. Πόσοι δήθεν προσέφυγαν στην δικαιοσύνη και πόσοι με επιστολές τους δήλωσαν πως δεν υπέγραψαν κάτι τέτοιο; Πόσοι από αυτούς που υπέγραψαν άλλα δικόγραφα είναι σύμφωνα με την τελευταία απογραφή του 2011 μόνιμοι κάτοικοι Πανοράματος;;;;;;;