Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

....σουτάκια

 - Το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας δεν τελείωσε και δεν θα τελειώσει, όσο το άγχος θα φωλιάζει στους ποδοσφαιριστές του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και όσο θ΄ αντέχει στην πίεση ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ. Ας μη γελιόμαστε λοιπόν. Ο κυριότερος αντίπαλος του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ και δεν υποτιμούμε ούτε την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ, ούτε την ΕΡΕΤΡΙΑ. Υπάρχουν οι λεπτομέρειες που λένε πως αν ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ αποβάλλει το άγχος και ....προχωρήσει ΤΩΡΑ στην πρόσληψη του προπονητή, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα.

- Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ της Ερέτριας για μία ακόμη αγωνιστική δεν τα κατάφερε και έχασε από την ΑΙΔΗΨΟ με 3 - 2. Επειδή κάποιοι θυμώνουν εύκολα εκεί στην Ερέτρια, θα γράψουμε πως ομάδα δεν είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές ή μόνο ο προπονητής ή μόνο η διοίκηση. Ομάδα είναι όλοι και ο καθένας πρέπει να έχει την ευθύνη για κάτι και όχι για όλα.

- Μεγάλη νίκη του ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ/ΠΑΝΤΕΙΧΙΟΥ και πλέον η ομάδα με τον κ. Δημήτρη Ακριτίδη στον πάγκο, ζωντάνεψε την ελπίδα της παραμονής στην Α΄ Κατηγορία. Κέρδισαν χθες την ΚΑΡΥΣΤΟ και πλέον θα πάνε στην ΣΚΕΠΑΣΤΗ για έναν αγώνα πολύ κρίσιμο. Έχουν όμως καλή ψυχολογία, αφού δεν έχασαν στην ΕΡΕΤΡΙΑ και κέρδισαν την ΚΑΡΥΣΤΟ.