Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Ο πόλεμος δεν λέει να σταματήσει, ο κορονοϊός δεν λέει να μας αφήσει ήσυχους και κατά τ΄ άλλα, περιμέναμε να έχουμε και καλό Σαββατοκύριακο. Ευτυχώς είχαμε και την Εθνική μας επέτειο και τις παρελάσεις, γιατί έτσι οι Έλληνες τίμησαν τον μπακαλιάρο και.... την σκορδαλιά!!!!!

- Στο ποδόσφαιρο, τα έβαψε μαύρα η Εύβοια, αφού στον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ, οι διοικούντες δεν άκουγαν τίποτα και δεν έβλεπαν πως ερχόταν ο υποβιβασμός και αυτοί είχαν όλη την ευθύνη και όχι την μισή. Θα γράψουμε αργότερα γι΄ αυτό το θέμα.

- Επιμένει ο Αλέξης να θέλει εκλογές και μαζί του οι σύντροφοί του στον ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι όμως θέλουν εκλογές, για να τελειώσουν με τον Αλέξη και να περάσουν στον επόμενο αρχηγό!!!! Υπομονή κυρίες και κύριοι. Ο Κυριάκος αποφασίζει για το πότε θα γίνουν εκλογές και όχι ο Ανδρέας, ο πρώην του ΟΛΝΕ, ο οποίος θέλει να γίνει το πρώτο βιολί του fb, γιατί μόνο για εκεί είναι.

- Κάθε μέρα κι ένα έργο στον Δήμο Χαλκιδέων και η αντιπολίτευση δεν μπορεί να το χωνέψει και προσπαθεί με ψέματα να σταθεί στα πόδια της. Κύριοι, όσα κι αν λέτε κι εσείς και τα παπαγαλάκια σας, σας έχει βάλει στο περιθώριο ο λαός και αυτό δεν αλλάζει.

- Καλός και άγιος μπορεί να είναι ο κύριος Ραπτάκης, αλλά εμείς θα το ξαναρωτήσουμε. Ο κ. Ραπτάκης δεν είναι ο μέχρι τώρα πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων; Δεν είναι αυτός που δεν έχει πει ούτε ένα όχι στον κύριο Ψαθά; Πως λοιπόν θα εξηγήσει στον κόσμο την στάση του;

- Αυτοί που ξέρουν λένε πως ο δήμαρχος είναι πονηρούλης και από την ώρα που ακούσθηκε πως θα είναι υποψήφιος ο πρώην δήμαρχος κύριος Μπουροδήμος, φρόντισε να βγάλει μπροστά κι έναν λαγό!!!!