Κυριακή 3 Απριλίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή Κυριακή να έχετε και να προσοχή στην υγεία σας.
Προδόθηκε από την καρδιά του ο Ηλίας Θαλάσσης και άφησε χθες την τελευταία του πνοή, έχοντας στο πλευρό του, την οικογένειά του. Τον γνώριζε καλά η Χαλκίδα και η Εύβοια κυρίως με την παρουσία του σε εκδηλώσεις πολιτισμού, αλλά και από την παρουσία του σε αθλητικούς αγώνες και αθλητικές εκδηλώσεις.  Με τον φακό της φωτογραφικής του μηχανής, έχει καταγράψει τους πάντες και τα πάντα και όταν αποφάσιζε να κάνει και το σχόλιό του, ήταν πάντα καυστικός. Έφυγε ....λοιπόν κι ο Ηλίας. Καλό ταξίδι να έχει. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει αύριο Δευτέρα στις 15:00 και κουράγιο στην οικογένειά του. Το apopsignomi "θα σιωπήσει" αύριο Δευτέρα και δεν θα κάνει καμία ανάρτηση μέχρι και 18:00 και με αυτή την σιωπή, θα συνοδεύσει στο ταξίδι του τον Ηλία.

- Χθες κάναμε ένα λάθος όταν κάναμε αναφορά στον ορισμό της Ηλιάννας Τσάλλα ως βοηθό διαιτητή σε αγώνα Γυναικών στην Αθήνα. Στην θέση που θα έπρεπε να είχαμε την φωτογραφία της Ηλιάννας, βάλαμε την φωτογραφία της Διαμαντούλας. Παρατηρητικός ο πρόεδρος ο οποίος και μας διόρθωσε και μάλιστα μας έστειλε και φωτογραφία της Ηλιάννας. Τον ευχαριστούμε  και ζητάμε συγνώμη από τις δύο κυρίες.

- Δεν ξέρουμε τι λένε οι άλλοι, αλλά εμείς συνεχίζουμε και επιμένουμε στο να μην κάνουμε κωλοτούμπες για κανέναν και για τίποτα. Συνεχίζουμε "να μην αδειάζουμε" κανέναν και να μην προσπαθούμε να παραμερίσουμε κανέναν. Υπάρχει πάντα η ιεραρχία και οι θεσμοί. Μπορεί κάποιος να ξέρει τον πρωθυπουργό προσωπικά, αλλά δεν μπορεί και δεν πρέπει να παρακάμψει τον υπουργό, για να δείξει πως τον έχει γραμμένο. Αυτό προσβάλλει αυτόν που δέχεται τέτοιες καταστάσεις.

- Αυτό ισχύει σε όλα τα επίπεδα και μέσα σ΄ αυτά είναι και οι Περιφέρεια και οι Δήμοι. Επειδή στην επικοινωνία κάτι έχουμε μάθει κι εμείς, στο τέλος να ξέρετε πως πάντα την πληρώνει αυτός που δεν χρησιμοποίησε την ευθεία οδό, αλλά πλάγια μέσα, για να πετύχει τον στόχο του.

- Εμείς παραμένουμε σταθεροί στις απόψεις μας και δεν θα κάνουμε κωλοτούμπα. Αυτοί που ξεπέρασαν το όριο ή αν προτιμάτε τις κόκκινες γραμμές, θα πρέπει να ζητήσουν μια δημόσια συγνώμη και όχι να παίζουν κρυφτούλι και μάλιστα πίσω από ανθρώπους που λένε πως εκτιμούν.

- Εμείς τους αφήνουμε να προχωρήσουν στο δρόμο που χάραξαν, ευχόμαστε να πετύχουν τους στόχους που έχουν βάλει και θα τους χειροκροτήσουμε όταν θα τους πετύχουν, αλλά δεν θα τους ακολουθήσουμε σε αυτήν την πορεία, γιατί απλά δεν συμφωνούμε με την πρακτική τους. Όταν θα έρθει η ώρα θα γράψουμε λεπτομέρειες με ονόματα και διευθύνσεις.

- Την καλημέρα μας στον Δήμο Χαλκιδέων, στον ΔΟΑΠΠΕΧ και φυσικά στους ανθρώπους του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και τους ευχόμαστε να έχουν μια όμορφη Κυριακή.