Κυριακή 3 Απριλίου 2022

Φεύγω κι αφήνω πίσω μου ......

Διαβάστε την ανακοίνωση του μέχρι σήμερα προπονητή του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ και βγάλτε συμπεράσματα. Την προηγούμενη χρονιά τα έριχνε στο ΥΠΑΤΟ και τώρα εμμέσως πλην σαφώς, τα ρίχνει στον ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ.  
Το να αναλάβει κάποιες ευθύνες ο ίδιος, ούτε σαν σκέψη δεν πέρασε από το μυαλό του!!!!
Αλήθεια υπήρχε περίπτωση ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ να συνέχιζε αυτή την συνεργασία;;;;;
Κύριε Γκόφα θα σας θυμίσουμε σήμερα τι λέγατε ένα χρόνο πριν για να καταλάβουν όλοι όλα. Μας κατηγορήσατε τότε και μάλιστα με χυδαίο τρόπο. Η μόνη διαφορά του 2022 με το 2021 είναι το ότι τότε σας έδιωξαν κακήν κακώς μετά τις δηλώσεις σας, ενώ το τώρα ήρθατε, τους ρίξατε κατηγορία και την κάνατε με αλαφριά πηδηματάκια.
Τελικά μήπως είσθε προπονητής σε εισαγωγικά, όπως είχατε πει τότε εσείς για μας;
Εμείς πάντως κύριε Γκόφα και τότε και τώρα προβλέψαμε σωστά, ενώ,,, εσείς τα κάνατε μαντάρα και τις δύο φορές.

Γκόφας Απρίλιος 2022
"Μετά από κοινή απόφαση με το συνεργάτη μου Αθανάσιο Διγγελίδη ενημερώσαμε τον πρόεδρο της ομάδας μας ότι μετά το πέρας του τελευταίου αγώνα της Κυριακής σταματάμε την συνεργασία μας.
Τα παιχνίδια που πραγματοποιήθηκαν εκτός έδρας με τις ομάδες της Ευξεινούπολης και Εθνικού Κεραμιδίου η ομάδα μας γνώρισε την κατάφορη αδικία της αλλοίωσης αποτελέσματος διαιτητικών λαθών και οργανωμένων εξωαγωνιστικών πρακτικών. Αδιάψευστος μάρτυρας το βίντεο με τα στιγμιότυπα του παιχνιδιού στο Κεραμίδι. Κερασάκι στην τούρτα ήταν το παιχνίδι με την ομάδα του ΥΠΑΤΟΥ μιας και η ενορχηστρωμένη επιχείρηση υποβιβασμού της ομάδας μας πραγματοποιήθηκε με περιττή μαεστρία, δεν δόθηκαν δύο καταφανέστατα πέναλτι αλλά και παράλληλα οδήγησαν το ΥΠΑΤΟ στο τελευταίο του παιχνίδι να αγωνιστεί για μόνο ένα αποτέλεσμα που είναι η νίκη στερώντας του μάλιστα και ένα παίκτη.
Η Αρτάκη ήτανε ξένο σώμα σ’ αυτόν τον όμιλο. Ήταν η εύκολη λεία και έτσι έγινε. Τα φτιάξανε όλα έτσι ώστε να πέσει η Αρτάκη και να μην έχει ούτε στο τελευταίο παιχνίδι καμιά ελπίδα για κάποιο αποτέλεσμα.
Πολλοί με ρωτάνε, ότι αφού η Αρτάκη θα παίξει στον τελικό, φαίνεται και σαν φαβορί, γιατί δεν κάθομαι. Είναι η απόφαση μας με τον συνεργάτη μου να φύγουμε τώρα, για πολλούς λόγους και θέλω να πω ότι έχω πάρει αρκετά κύπελλα. Οποιοσδήποτε άλλος ίσως καθότανε να παίξει για αυτόν τον τίτλο. Εγώ αποφάσισα να φύγω, τα εξήγησα όλα στον πρόεδρο. Αυτή είναι η απόφαση μου.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση της ομάδας μας, τους ποδοσφαιριστές, τον φίλαθλο κόσμο. Μετά από πολλά χρόνια στα εθνικά πρωταθλήματα γευθήκαμε για πρώτη φορά δυστυχώς τον υποβιβασμό. 
Ευχόμεθα ολόψυχα στην ομάδα της Αρτάκης να κατακτήσει στον τελικό το κύπελλο Ευβοίας και άμεσα να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες".

Διαβάστε τι είχε δηλώσει ο κύριος Γκόφας τον Απρίλιο του 2021 μετά τον αγώνα με τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ.
"Ήταν ένα ντέρμπι δύο πολύ καλών ομάδων. Νομίζω ότι τις κλασσικές ευκαιρίες τις είχαμε εμείς και πριν και μετά το 1-1, κεφαλιά απ’ το μισό μέτρο του Μεγάλου, πλασέ του Τσίγκα, που το βγάλαν στην κυριολεξία πάνω στην γραμμή.
Δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω. Αυτήν την εβδομάδα κάποιος που θέλει να λέγεται δημοσιογράφος -σε εισαγωγικά γιατί δεν είναι- έγραφε για παράγκα. Προσπαθούσε να βάλει δύο ομάδες να τσακωθούν. Αν αυτός θέλει να δει ποια είναι η παράγκα, τον παραπέμπω να δει το παιχνίδι Ψαχνά-Αταλάντη και Αλμυρός-Ψαχνά. Και εκεί θα δει ποια ομάδα είναι η παράγκα.
Από κει και πέρα, για το σημερινό παιχνίδι, νομίζω ότι αυτός ο διαιτητής μας έπαιξε το παιχνίδι με το Ύπατο, ήτανε τότε καταδικαστικός εις βάρος μας και υπέρ του Υπάτου και σήμερα πάλι έφερε μια ισοπαλία που ευνοεί το Ύπατο. Έφερε ισοπαλία σε δύο ομάδες, στην ουσία για να τις βγάλει απ’ το πρωτάθλημα.
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια για την προσπάθεια και των δύο ομάδων. Πράγματι τα Ψαχνά ήταν πολύ καλύτερα απ’ ότι τα περίμενα. Κατά διαστήματα είχαμε πρόβλημα, είχανε πάρει το κέντρο, να ‘μαστε σωστοί και να τα λέμε. Παρόλα αυτά τις κάναμε εμείς τις κλασσικές ευκαιρίες, όπως είπα. Δεν νομίζω ότι είχαν ευκαιρία τα Ψαχνά, στην κυριολεξία δεν είχαν ευκαιρία".