Κυριακή 12 Ιουνίου 2022

Με επιτυχία τα ΒΡΑΪΜΑΚΕΙΑ

 - Όλα καλά πήγανε χθες για τους καθιερωμένους πλέον αγώνες ΒΡΑΪΜΑΚΕΙΑ με διοργανωτή τον Γυμναστικό Σύλλογο Νεάπολης Χαλκίδας, στην μνήμη του προέδρου του Συλλόγου Δημήτρη Βραϊμάκη.  
Το πρόγραμμα των αγώνων κύλησε ομαλά και δεν υπήρχαν προβλήματα. Να ευχηθούμε αυτός ο θεσμός πλέον να γίνεται κάθε χρόνο και καλύτερος και να προσελκύσει μεγάλους αθλητές και γιατί όχι να φροντίσουν οι διοργανωτές, ώστε να πέσουν πάνω στα ΒΡΑΪΜΑΚΕΙΑ τα φώτα της δημοσιότητας.
Ας συνεργασθούν αρμονικά ο ΓΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ Χαλκίδας, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας, ο Δήμος Χαλκιδέων και η  Περιφέρεια ώστε να αναδείξουν αυτούς τους αγώνες, ώστε να διεξάγονται σε ένα Σαββατοκύριακο πρωί.... απόγευμα και με την παρουσία αθλητών υψηλού επιπέδου, ώστε και τα νέα παιδιά να πάνε προς τον στίβο και τα κίνητρά τους να είναι περισσότερα και ο δήμος μας να διαφημιστεί πανελλαδικά.
Όταν πάντως κάποιοι αποφασίσουν πως για τα παιδιά, για τον τόπο, για τον αθλητισμό, αξίζει ν΄ αλλάξουμε επίπεδο, εμείς θα είμαστε δίπλα τους. Όσο θα επιμένουν να παίζουν το παιχνίδι με κοκορομαχίες και αντιπαραθέσεις, θα είναι μόνοι τους.
Το τι θέλουν τα παιδιά και το τι ρωτούσαν χθες στο στάδιο της Χαλκίδας, θα το συζητήσουμε με τον υπεύθυνο προπονητή του Γυμναστικού Νεάπολης κύριο Μαρκόπουλο κι αν θελήσει ας μας ακούσει.
Σταματάμε εδώ.