Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

....σουτάκια

 - Ο προπονητής κύριος Τάκης Σπυρόπουλος, θα είναι ένας σοβαρός λόγος για να παρακολουθούμε την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Μαντουδίου. Μας ενδιαφέρει ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί ο κ. Σπυρόπουλος και θέλουμε να δούμε, αν στο Μαντούδι το κλίμα θα είναι καλό κι αν θα μπορέσει να περάσει τα μηνύματα που θέλει στους ποδοσφαιριστές. Η εμπειρία και οι γνώσεις του, θα βοηθήσουν την ομάδα, αρκεί οι διοικούντες να ....δείξουν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και να έχουν υπομονή.

- Ο ΛΗΛΑΣ συνεχίζει την προσπάθειά του ώστε να μπορέσει να έχει ένα καλό ρόστερ και μια αξιόπιστη ομάδα. Δεν συμφωνούμε σε πολλά πράγματα, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει. Εμείς θέλαμε ενωμένο το Βασιλικό και όλους δίπλα στην ομάδα, αλλά στην Γενική Συνέλευση ακούσθηκαν πολλά και διάφορα και δεν τιμούν κανέναν. Αυτοί που τα είπανε θα πρέπει να τα αποδείξουν και αυτοί που τα άκουσαν θα έπρεπε να είχαν αντιδράσει και να ζητήσουν εξηγήσεις και όχι να βάλουν την ουρά κάτω από τα σκέλια και να επιλέξουν την σιωπή.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχει ν΄ ανέβει τον δικό του Γολγοθά και μακάρι να τα καταφέρει. Να κάνουμε υπομονή λένε οι φίλοι των διοικούντων και κάνουμε. Πάντως να ξέρουν πως εμείς όσα γνωρίζουμε από την αρχή της περιόδου 2021 - 2022 μέχρι και σήμερα, θα τα γράψουμε όλα με ονόματα και λεπτομέρειες, αν η ομάδα χτυπήσει διάλυση.