Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα. Οκτώβριος πλέον και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως μέχρι τώρα ο καιρός καλά τα πηγαίνει και μακάρι να συνεχίσει έτσι, ώστε να μην χρειασθούμε νωρίς νωρίς θέρμανση. Κάθε μέρα που περνάει κέρδος είναι και αυτό το καταλαβαίνουν όλοι. Δύσκολα τα πράγματα, αλλά να λέμε πως υπάρχουν και χειρότερα και να πάμε παρακάτω. Είμαστε τυχεροί μέσα στην ατυχία μας, αφού περάσαμε πανδημία και φυσικές καταστροφές και φυσικά ζούμε με τον πόλεμο στην Ουκρανία κι έναν Πούτιν ο οποίος πιστεύει πως μπορεί να.... δολοφονήσει όλον τον κόσμο, για να το παίζει κυρίαρχος.

- Φανταστείτε με όλα αυτά τι θα γινόταν στην Ελλάδα αν κυβερνούσαν οι μπαχαλάκηδες με τον γνωστό τους τρόπο. Να δοξάζουμε τον Θεό, γιατί τώρα θα ήμασταν σε πολύ χειρότερη κατάσταση και δεν μπορούμε να σκεφτούμε, τι θα γινόταν στην Ελλάδα.

- Οι ΣΥΡΙΖΑίοι προσπαθούν να φέρουν το μπάχαλο σε όλα τα επίπεδα και αυτό το διαπιστώνει κανείς, σε επίπεδο δήμου και σε επίπεδο περιφέρειας. Δεν τους ενδιαφέρει να είναι θετικοί και να κάνουν προτάσεις, αλλά να καταγγέλλουν συνεχώς τα πάντα και τους πάντες. Ο κ. Καλαθέρης επικεφαλής της παράταξης που στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Χαλκιδέων, δεν κάνει τίποτα άλλο από το να εμφανίζει τον εαυτό του ώς τον καλύτερο και χωρίς στοιχεία να καταγγέλλει τα πάντα, αλλά στα ΜΜΕ για να πάρει τα 5΄ δημοσιότητας.

- Τα ίδια κάνει και ο Δημήτρης Αναγνωστάκης στην Περιφέρεια ως εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και ο οποίος έχει πάρει μόνιμη θέση στα ΜΜΕ και από το πρωί μέχρι το βράδυ καταγγέλλει, αλλά δεν πήγε ούτε μια φορά στην δικαιοσύνη να καταθέσει έστω ένα στοιχείο.

- Σήμερα έχουμε κάποιες υποχρεώσεις στην Αθήνα και δεν θα είμαστε στην βάση μας. Αυτά που θα διαβάσετε είναι γραμμένα από χθες το βράδυ και απλά τα έχουμε προγραμματίσει να "ανεβαίνουν" την ώρα που θέλουμε. Το γράφουμε γιατί δεν είναι λίγοι αυτοί οι οποίοι μας ρωτούν για το πως είναι δυνατόν να απουσιάζουμε και να ανεβαίνουν θέματα. Όλα γίνονται.

- Θέλουμε να γράψουμε ένα ευχαριστώ στον πρόεδρο ο οποίος για τους δικούς του λόγους, έκανε τις επιλογές του και θα πορευτεί με αυτές. Του ευχόμαστε τα καλύτερα και πιστεύουμε πως όλα θα του πάνε καλά, αν και είναι μαθημένος, στο να μην φτάνει στους στόχους του.