Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

Καλημέρα

 -  Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή Κυριακή και να είσθε καλά στην υγεία σας. Σήμερα δεν θα σας κουράσουμε για να σας αφήσουμε στην ησυχία σας, ώστε να είσθε έτοιμοι αύριο, αφού από αύριο θ΄ αρχίσει μια δύσκολη πορεία, γιατί θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλά και διάφορα. Εμείς θα γράφουμε την αλήθεια και αυτό είναι που ενοχλεί πολλούς. Δεν μας πειράζει όμως και ....δηλώνουμε πως θα παραμείνουμε ψύχραιμοι όσο κι αν προκληθούμε.

- Εμείς ούτε λεφτάδες είμαστε, ούτε όμως έχουμε αφεντικά στο κεφάλι μας. Ελεύθερα γράφουμε την δική μας άποψη και όποιος πιστεύει πως κάνουμε λάθος, ας μας διορθώσει και θα του ζητήσουμε και συγνώμη.

- Μας κούρασε όμως το να πρέπει να απαντάμε και αν δίνουμε τηλεφωνικά εξηγήσεις. Ας απαντούν γραπτώς όποιοι θεωρούν πως τους θίξαμε και ας μας λένε για το λάθος μας. Αν έχουν δίκιο θα τους ζητήσουμε και συγνώμη.

- Αυτοί οι οποίοι έχουν προβλήματα με τα αφεντικά τους, πρώην και νυν, ας τα λύσουν μεταξύ τους. Εμείς δεν τους φταίμε σε τίποτα.

- Διαστάσεις σκανδάλου έχει πάρει το θέμα της ομάδας ΑΒΑΝΤΕΣ Χαλκίδας και σίγουρα δεν συμφωνούμε με τα όσα συμβαίνουν εκεί. Εμείς γράψαμε αυτά που γράψαμε και δεν θα πάρουμε τίποτα πίσω. Αν ο κ. Σωτηρίου ως άνθρωπος θελήσει να κάνουμε μια συζήτηση, δεν θα πούμε όχι, γιατί θεωρούμε πως με τον τρόπο που προσπαθούν να τον διασύρουν, δεν έχουν δίκιο και η αχαριστία δεν είναι κάτι που μπορούμε να το δούμε θετικά.

- Μας ενοχλεί το ότι κανείς μα κανείς από τους ανθρώπους που είχε δίπλα του και οι οποίοι για τουλάχιστον δύο χρόνια απολάμβαναν τα όσα τους πρόσφερε, δεν βγήκε να πει μια καλή κουβέντα δημόσια. Δεν είναι δυνατόν να βγαίνουν επιστολές με τις οποίες τον κατηγορούν και να μην μιλάει κανείς.

- Εμείς στηθήκαμε πολλές φορές στον τοίχο και δεν μας ενοχλεί το να στηθούμε ακόμη μία. Αυτή την φορά όμως, θα το τερματίσουμε κι εμείς. Δεν έχουμε καμία επικοινωνία με τον κ. Σωτηρίου, από τότε που μας έκανε την δήλωση πως θα συνεχίσει. Του είχαμε πει πως δεν θα μπορέσει, γιατί θα ήταν απέναντί του παίκτριες, προπονήτρια και συνεργάτες του. Δεν μας άκουσε και έκανε μια προσπάθεια. Έπεσε σε τοίχο.

- Ξέρουμε την συνέχεια των εξελίξεων αλλά θα περιμένουμε να δούμε όλο το έργο και δεν θα επιλέξουμε την σιωπή, γιατί ο Σωτηρίου δεν είναι το πρώτο θύμα, αλλά ούτε θα είναι και το τελευταίο. Έχει τεράστιες ευθύνες, αλλά όχι να επιλέξουμε την σιωπή, όταν έχουν το δικαίωμα να μιλούν και να κρίνουν, "χθεσινοί".